Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tarthat életben egy nagy korkülönbségű és állandó veszekedésekkel zajló kapcsolatot?
Egyedül jósdai alkalmazottak képesek ezt látni, egyébként miért gondolod, hogy ahol egy rossz vagy hangosabb szó sem hangzik el, abban a kapcsolatban minden rendben van.
A korkülönbség meg megintcsak mellékes szál, hiszen hasonló korúak kötnek házasságot leginkább mégis magas a válási arány.
Eljegyzés: de más városban élnek... No, ennek mi értelme lenne így?
Persze, hogy irányítani akar a nő, mert ő már meg akarna állapodni, míg a fiú -mivel jóval fiatalabb- még lazábban fog fel sok dolgot.
Azéért egy bizonyos kor után nem számít 10 év... mondjuk úgy 50-60 évnél...
De azért egy 23 éves sráctól ne várjunk már megváltást.. :(
Én nő vagyok, és soha nem voltam éretlen típus vagy ez a tipikus bulizós, járkálós-mászkálós... de azért ez a 23 évesen való megkötés engem is szívenütött....
Amúgy kérdésedre konkrétan válaszolva: ezt már semmi nem tartja életben, ennek semmi de semmi értelme nincs az égvilágon. Engedd el ezt a srácot, had élvezze egy kicsit az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!