Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszekedésekkel tarkitott kapcsolatban vajon van még "szerelem", vagy az már más, mint az elején volt? Mennyire kapcsolatölő a gyakori veszekedés, ha az egyik fél nagyon indulatos?
Figyelt kérdés
2016. máj. 17. 08:45
1/5 anonim válasza:
Kapcsolatölő. Sajnos tapasztalom. Én vagyok a veszekedő fél,és bár sokszor jogos az indulatom,másképpen,szebben kellene tálalnom a párom felé. Sokszor meg nincs igazam,csak nyűgös vagyok,ezért veszekszek. Nincs jó ternészetem. Nehezen kötök kompromisszumot,nehezen fogadom el a másik ember hibáit. És ez,akarom mondani,én,megölöm a szerelmet. Érdemes uralkodni magunkon,és változtatni,ha meg szeretnénk tartani a még szerető párunkat. Ha még szeret...
2/5 anonim válasza:
Az indulatossagnal csak a megcsalas vet veget gyorsabban egy kapcsolatnak.
3/5 anonim válasza:
Régebben volt egy felhasználó, aki minden ilyen kérdés alá beírta, hogy attól még, hogy minden nap veszekedtek, lehet jó egy kapcsolat. Akkor sem értettem vele egyet, most sem. Én nem tudnék megmaradni egy olyan kapcsolatban, ami az idegszálaimat őrli minden nap...
4/5 anonim válasza:
Az nem kizárt, hogy van még szerelem, de az is biztos, hogy hosszú távon el lehet vele üldözni a másik a felet. Ha tudod a problémát akkor próbálj meg változtatni rajta amig nem késő.
5/5 anonim válasza:
Megöli a kapcsolatot, a szerelmet, sőtt a szeretetet is!
Amit az 1es leírt olyan volt a feleségem is, most válunk, tökéletesen elérte hogy megutáljam. Hiába látja a saját hibáit a párunk, ha tenni nem tesz ellene semmit, és nem uralkodik magán. Van értelme tönkre tenni magunkat egy ilyen ember mellett? Egyértelműen nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!