Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlt a szerelem?
Figyelt kérdés
Óriási, szenvedélyes szerelem volt évekkel ezelőtt, azután jött az együttélés és a veszekedések.
És arra jöttem rá, hogy már nem tetszik. Nem találom szépnek az arcát, nem nézegetem, hogy de szép... Néha még tetszik, de többnyire inkább nem.
igen, elszállt a rózsaszín köd. Ilyenkor van az, hogy vagy megmarad a szeretet-tisztelet és megy tovább így a kapcsolat, vagy VÉGE, ha nem váltja fel a lila köd helyét ez a ragaszkodós, földhözragadt szeretet.
Nálunk lett belőle, és mi nem látjuk egymást olyan "nemszépnek".
Amúgy megkérdezhetem, hogy a fiú vagy a lány vagy?
2015. dec. 23. 14:20
2/6 anonim válasza:
Már a veszekedés sem hangzik jól. Ha nem tudjátok megoldani, inkább engedjétek el egymást, hogy legyen esélye mindkettőtöknek a boldogságra, mással.
2015. dec. 23. 14:25
3/6 anonim válasza:
Nem lett volna probléma ha az együttélést nem követi a veszekedés.
Amúgy ha nincs más a képben, nem tetszik senki más, akkor lehetséges, hogy csak lángra kell lobbantani a szerelmet valahogy.
2015. dec. 23. 16:14
4/6 A kérdező kommentje:
Vissza lehet hozni a szerelmet, csak egyre nehezebb. Most úgy tűnik, tartósan beállt ez nálam... És jön a karácsony... :(
2015. dec. 23. 18:31
5/6 anonim válasza:
Egyik ismerősöm azzal jellemzett,hogy a 'hős szerelmes".Ő az egyetlen aki ráérzett arra,hogy mi motoszkál bennem ott legmélyebben.Nem volt sok kapcsolatom,egy váláson is túl vagyok,én hiszek abban,hogy a szerelem működhet örökké de csak akkor megy ha mindkét félben egyforma a rajongás a másik fele és szavak nélkül is megértik egymást akár egymás tekintetéből...erről olyan sokat tudnék írni,de sokan nem így látják és érzik pedig a szeretetnél és szerelemnél csodálatosabb dolog nincsen
2015. dec. 24. 06:07
6/6 anonim válasza:
minden emberi kapcsolat kimenetele azon múlik, hogy a felek hogyan tudják kezelni a különféle élethelyzeteket. ha veszekedtek, haragosak vagytok, akkor ez nektek valószínűleg nem megy túl jól. ha elmúlt a szerelem, attól még egy erős szeretet és barátság maradhat köztetek, amit akár kapcsolaton belül is folytathattok, ha ragaszkodtok egymáshoz és úgy jó nektek, vagy ki is léphettek a kapcsolatból, attól még maradhat egy jó emberi kapcsolat köztetek. de ehhez le kell zárnotok a konfliktusokat és a veszekedéseket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!