Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmúlt a szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmúlt a szerelem?

Figyelt kérdés

Óriási, szenvedélyes szerelem volt évekkel ezelőtt, azután jött az együttélés és a veszekedések.

És arra jöttem rá, hogy már nem tetszik. Nem találom szépnek az arcát, nem nézegetem, hogy de szép... Néha még tetszik, de többnyire inkább nem.

Voltatok már így? Mit csináljak?

2015. dec. 23. 14:18
 1/6 anonim ***** válasza:

igen, elszállt a rózsaszín köd. Ilyenkor van az, hogy vagy megmarad a szeretet-tisztelet és megy tovább így a kapcsolat, vagy VÉGE, ha nem váltja fel a lila köd helyét ez a ragaszkodós, földhözragadt szeretet.

Nálunk lett belőle, és mi nem látjuk egymást olyan "nemszépnek".

Amúgy megkérdezhetem, hogy a fiú vagy a lány vagy?

2015. dec. 23. 14:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Már a veszekedés sem hangzik jól. Ha nem tudjátok megoldani, inkább engedjétek el egymást, hogy legyen esélye mindkettőtöknek a boldogságra, mással.
2015. dec. 23. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem lett volna probléma ha az együttélést nem követi a veszekedés.

Amúgy ha nincs más a képben, nem tetszik senki más, akkor lehetséges, hogy csak lángra kell lobbantani a szerelmet valahogy.

2015. dec. 23. 16:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Vissza lehet hozni a szerelmet, csak egyre nehezebb. Most úgy tűnik, tartósan beállt ez nálam... És jön a karácsony... :(
2015. dec. 23. 18:31
 5/6 anonim válasza:
Egyik ismerősöm azzal jellemzett,hogy a 'hős szerelmes".Ő az egyetlen aki ráérzett arra,hogy mi motoszkál bennem ott legmélyebben.Nem volt sok kapcsolatom,egy váláson is túl vagyok,én hiszek abban,hogy a szerelem működhet örökké de csak akkor megy ha mindkét félben egyforma a rajongás a másik fele és szavak nélkül is megértik egymást akár egymás tekintetéből...erről olyan sokat tudnék írni,de sokan nem így látják és érzik pedig a szeretetnél és szerelemnél csodálatosabb dolog nincsen
2015. dec. 24. 06:07
 6/6 anonim ***** válasza:
minden emberi kapcsolat kimenetele azon múlik, hogy a felek hogyan tudják kezelni a különféle élethelyzeteket. ha veszekedtek, haragosak vagytok, akkor ez nektek valószínűleg nem megy túl jól. ha elmúlt a szerelem, attól még egy erős szeretet és barátság maradhat köztetek, amit akár kapcsolaton belül is folytathattok, ha ragaszkodtok egymáshoz és úgy jó nektek, vagy ki is léphettek a kapcsolatból, attól még maradhat egy jó emberi kapcsolat köztetek. de ehhez le kell zárnotok a konfliktusokat és a veszekedéseket.
2015. dec. 26. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!