Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez így oké, hogy már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így oké, hogy már nem egyszer lekussoltatott a barátom?

Figyelt kérdés
A barátom nagyon ilyen ideges, hirtelen haragú típus. Már megszoktam tőle, nem is nagyon szeretném felvenni. (Normális helyzetben, tehát tök oké minden, csak néha van ilyen alkalom) De legutolsó alkalomkor is, ott voltam nála, és sietett a vonatállomásra, és kapkodott, és ez már nem első alkalom, én meg erre mondom neki, hogy hát eddig miért nem tudott elkészülni, miért az utolsó 5 percben kell idegeskedni? Ilyenkor full ideg, és rám szólt most hogy kussoljak meg fogjam be a pofám. Erre én elmentem. Azóta nem beszéltünk. Most nem arról van szó, hogy én húú de ilyen kis naiva lennék, hogy csak szépen beszéljünk egymással stb stb. De én még soha nem ordítottam rá, hogy kussoljon. Persze oké, mondják az emberek egymásra, de nekem ez ilyenkor tőle rosszul esik. Úgy érzem, hogy nem érdemli meg senki, hogy a párja így beszéljen vele, de tényleg nem arról van szó, hogy olyan nagy dolgot akarok keríteni az ügynek, csak kíváncsi vagyok, hogy ez mással is gyakori? Ti hogy viselnétek?

2016. jan. 24. 22:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

Nem, nem oké, és ezt te is tudod.

Nálam a hirtelen haragúság már alapból kizáró ok.

Semmilyen helyzetben nem nézném el neki, hogy így beszél velem.

2016. jan. 24. 22:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tűrném, hogy így beszéljen velem, hiába ilyen az általános habitusa. Csak azért, mert ideges, nekem ne mondja, hogy kussoljak és fogjam be a pofám, főleg ne ordítson rám.

Várd meg, hátha bocsánat kér. De hosszú távon nem hiszem, hogy ez így jó lenne bárkinek is. Ha ezt rendszeresen eljátszaná, én ott hagynám.

2016. jan. 24. 22:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem oké. Nem tisztel, ennek a kapcsolatnak annyi.
2016. jan. 24. 22:52
 4/11 anonim ***** válasza:

Az exemtől én is kaptam hasonló beszólásokat, én utána mindig "helyre raktam", hogy ilyet még1szer ne. Ő megígérte aztán xart az egészre persze :D

Ezt meg kell szoknod hossz

2016. jan. 24. 22:55
 5/11 anonim ***** válasza:
*hosszútávon, ha vele tervez
2016. jan. 24. 23:00
 6/11 A kérdező kommentje:
Egyre furább lesz, és egyre kevésbé tisztel. Nem tudom mi lesz később...
2016. jan. 24. 23:00
 7/11 anonim ***** válasza:
45%
nálatok mindig kizáró ok hogy 1 férfi bunkó legyen aztán még is az ilyennek van nője! milyen érdekes
2016. jan. 24. 23:02
 8/11 A kérdező kommentje:
milyen igazad van, csak kár, hogy sokáig tök kedves, oda van érted meg minden, míg meg nem unja... aztán már nyugodtan lehet bunkó...
2016. jan. 24. 23:06
 9/11 Blade Bone ***** válasza:
64%
Én nagyon nyugis ember vagyok, de azért ha ilyen helyzet állna elő, és te ahelyett, hogy segítenél, inkább letolnál, hogy mért nem készültem még el, tuti földrengés jönne.. Komolyan, ha már nem segítesz, akkor tényleg inkább maradj csendben. Persze okés ezt most el lehetett volna mondania biztos nyugisabban is, de hát ez van.. Jól tetted amúgy azt viszont, hogy ott hagytad, nem jó ilyenkor ha nyugtatni próbálod a másikat, mert ő szerintem nem az a fajta, várd meg míg bocsánatot kér és ha minden jó, akkor szerintem erre figyelj majd, hogy ha esetleg előállna mégegy hasonló szitu, próbálj segíteni neki, és ha látod hogy nem jó, akkor várd meg míg befejezi.
2016. jan. 25. 00:15
 10/11 A kérdező kommentje:
Ez valóban jó meglátás, csak mondtam már korábban neki, hogy frusztrál amikor siettségében, kapkod és idegeskedik. ilyenkor mindent csap-vág, nem lehet a közelében lenni. én segítenék valahogy, de lassítani se akarom. egyáltalán nem akartam ráförmedni, amikor elkezdtem mondani, hogy de miért az utolsó 5 percben kell kapkodni, (viszont persze tényleg neki úgy hangozhatott) de ő erre még idegesebb lett. persze, én is inkább segítenék valahogy, de nem is mondta, meg nem akartam útban sem lenni. Abból, hogy már nem tudom hanyadjára k*ssoltat le, meg káromkodik velem, k*rvára rosszul esik. elegem van már ebből a frusztrációból. tiszteletlen velem.
2016. jan. 25. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!