Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáj, hogy barátom így viselkedik?
Figyelt kérdés
Már elmondtam Neki többször hogy mien lány vagyok és már ismernie kellene,két év alatt.Nincs is fiú barátaim,és még is féltékeny a semmiért.Folyton ha van buli,én dolgozok vagy otthon vagyok,soha se visz magával,bezzeg a kiskoru baratjanak a baratnője ott van,nagyon rosszul esik,de ugy h sirni is szoktam ez miatt és zavar,hogy egojaból nem visz ,azért mert összehasonlit pl a k ,va bnöivel,és aut hiszi,h én is olyan vagyok.2016. jan. 12. 19:35
1/13 anonim válasza:
Ilyen helyesírással nem érdemelsz választ... :D
2/13 anonim válasza:
Most ezt tőlünk kérdezed,vagy magadtól?
Én megválaszolom.
Igen fáj.
3/13 A kérdező kommentje:
Telorol vagyok,bocsi
2016. jan. 12. 19:49
4/13 anonim válasza:
Érdekes, az én telefonomról lehet helyesen írni. :D
5/13 anonim válasza:
Xarba se vesz kb.
Ezt akartad hallani?
Nagyjából ez a helyzet.
6/13 A kérdező kommentje:
Ja van ez igy ,
2016. jan. 12. 20:04
7/13 anonim válasza:
ha így mondtad el neki is, milyen vagy, talán mégsem állt neki össze a kép.
8/13 anonim válasza:
Csak azért van ez így, mert tűröd.
Semmi másért.
9/13 A kérdező kommentje:
Ilyeneket mond,h kavarnek mas fiuval,amikor ,az a jo kislany vagyok,nem csalnam meg ,es ezert nem visz
2016. jan. 12. 20:12
10/13 anonim válasza:
Vagy szégyell,vagy csajozik,azért nem visz.
Egyik sem hangzik jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!