Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáj, hogy barátom így viselkedik?
Figyelt kérdés
Már elmondtam Neki többször hogy mien lány vagyok és már ismernie kellene,két év alatt.Nincs is fiú barátaim,és még is féltékeny a semmiért.Folyton ha van buli,én dolgozok vagy otthon vagyok,soha se visz magával,bezzeg a kiskoru baratjanak a baratnője ott van,nagyon rosszul esik,de ugy h sirni is szoktam ez miatt és zavar,hogy egojaból nem visz ,azért mert összehasonlit pl a k ,va bnöivel,és aut hiszi,h én is olyan vagyok.2016. jan. 12. 19:35
11/13 anonim válasza:
Térj észhez,hülyének vagy nézve!!
12/13 A kérdező kommentje:
Probálok,jó nő lenni,de miből lehet negtudni,hogy szégyel?
2016. jan. 12. 21:36
13/13 anonim válasza:
Mentek együtt társaságba, ismered a barátait stb,csak buliba nem szeretné, hogy vele tarts? Nem értem, miért hagyod, hogy elnyomjon. Hogy képes elmenni nélküled szórakozni, neked nem lehet rá igényed? Lehet tényleg csak ki akar sajátítani. Mert parázik, hogy találsz nála jobbat. Nem hiszem, hogy a nőket lesné a buliban, akkor egyszerűbb lenne szakítani veled. Én feldobnám, hogy elhagyom, ha ennyire semmibe vesz. Hogy lehet bizalom nélkül együtt lenni valakivel. Vagy bízzon benned, és kapcsolódjatok ki együtt, vagy húzzon elfele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!