Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rockerek! Hogyan kell egy rockerlányt meghóditni?
Teljesen mindegy milyen egy nő stílusa, ha nem jössz be, akkor nem jössz be.
Amúgy ez egy rockos csajnál hatványozott. Ha a fejed tetejére állsz is, akkor se tudod elérni.
36 rockosF
Kérdező. Kb annyi esélyed van a csajnál mint ahhoz, hogy nyelvtan tanár legyen belőled.
Hagyd békén azt a lányt.
Jobb neki is, neked is.
Ugyse birnal vele. A rocker csajok sokkal ontudatosabbak, nem fognak leallni holmi hosszerelmes gyerekekkel. Szerintem a nyelved is elobb tepne ki, mintsem lekapd egy ovatlan pillanatban.
Azt pedig jegyezd meg, hogy aki deklaraltan felvallal egy stilust, ami elut a szurke kozembereketol, annak az fontos. Mellesleg eleg eros tartast ad, mert nem zuhan ossze a sok meg nem erto tekintet miatt. A kerdesedbol itelve, te ennek a toredekenek sem vagy a birtokaban. Ha te nem vagy rocker, akkor jo esellyel atnez rajtad. En se a hidrogenszoke csajokat hajtottam annak idejen, nem veletlen.
43F
Rocker lány vagyok.
Mi a baja veled? Elmondom neked.
Az, hogy nyilvánvalóan nem vagytok egy szellemi szinten, hogyha nem vagy képes többszöri hangoztatásra se felfogni egy olyan egyszerű, hárombetűs szót, mint a NEM. Én biztos nem akarnék olyannal összeállni, aki olyan hülye, hogy nem ért az értelmes beszédből, mert el van varázsolva a csillámporos kis ábrándjaival, és azt hiszi, hogy ha ő igényt tart a nőre, akkor azzal az üzlet már meg is van köttetve, a másik féltől nem szükséges beleegyezés.
"Mindig lekoptat". "Ha odemennék hoza és csak úgy megcsokolnam az hatásos lenne?"
Ember, vedd már észre magad! Azt mondod, mindig lekoptat, tehát rendszeresen jársz a nyakára. Tudod, mi a neve ennek? ZAK-LA-TÁS. Az eddigiek alapján pedig szükségesnek érzem, hogy közöljem, hogy van néhány csini kis cikkely róla a Büntető Törvénykönyvben, tehát ez bűncselekménynek minősül. Ha a többszöri visszautasítása ellenére is odamész hozzá, és megcsókolod, annak meg tudod, mi a neve? Molesztálás, avagy szexuális zaklatás. Szintén bűncselekmény.
Mi várható, ha ezt megléped? Ha mázlid van, akkor csak acélbetétesben nagy lendülettel tökön rúg a csaj. Nem vitatjuk, hogy megérdemled, egyértelmű. Ha nincs mázlid, akkor bemegy a legközelebbi rendőrségre, feljelent, és ha eljárást indítanak ellened, akkor talán, feltételes módban végre megtanulod használni azt a helykitöltőt a koponyádban, amit agynak hívnak, és rádöbbensz, rohadtul abnormális, amit művelsz.
Engem is állandóan megtalálnak az ilyen levakarhatatlan paprikajancsik, miattatok hordok a szabvány előírásoknak megfelelő könnygázt a táskámban.
Ugyanúgy kell meghódítani egy rocker lányt, mint egy olyat, aki popot hallgat, diszkót, rappet, vagy bármi mást.
Nem értem, hogy a gyakorikérdéseken miért gondolja mindenki azt, hogy ha valaki rock zenét hallgat, akkor egy másik fajhoz tartozik? xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!