Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak neki?
Egy elég komoly kapcsolatról van szó, a hölgy 42 én 20, 1hónapja vagyunk együtt, de hihetetlenül passzolunk, mindketten fülig szerelmesek vagyunk
Megkért a hölgy, hogy egy A4-es papírra írjam le tollal, mennyire/miért szeretem őt
Ezzel nem is lenne gond, de én szeretném teleírni azt a papírt
Ti mit írnátok rá?
Mi ez valami pszihológiai terápia a barátnőd részéről?
Minek kéne leírni ha tényleg így van ezt megélni kell közösen, nap mint nap és közös napjaitokba éreztetni és intim közelségbe naponta mindig egyet mondani ha már társasjátékoztok.
1 hónap alatt tuti beszélgettetek annyit hogy néhány gondolat eszedbe jusson vele kapcsolatban. Akár egy főbb erény akár egy megoldott probléma okán. Ha meg annyira passzoltok akkor főleg tudsz akár olyanokat tulajdonságokat is írni ami egy konkrét emlékhez köthető.
Jelezném, ha tele akarod írni a lapot, akkor írj nagyobb betűkkel.
Bakker, nem is ismerjük a csajodat, azt sem tudjuk hogy néz ki. Te meg nem írtad le. Honnan tudjuk mit kéne írnunk róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!