Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit írjak neki?
Figyelt kérdés
Hello. Találkoztam egy lánnyal egy társaságban egy hete aztán a héten elhívtam, hogy menjünk együnk valamit, azt mondta neki jó meg minden aztán 40p után (a megbeszélt időponttól) írta, hogy mégsem jó. Azóta nem beszéltünk mert nagyon felidegesített. Hogyan tovabb?2019. okt. 12. 13:43
1/5 anonim válasza:
Legalább elnézést kért? Megindokolta? Felajánlott másik időpontot? Ha nem akkor szerintem hagyd a fenébe :/
2/5 anonim válasza:
Miért mondta le, milyen indokkal?
3/5 anonim válasza:
Ha ő nem jelentkezik,akkor hagyd.
4/5 anonim válasza:
Szerintem pedig ha elég fontos neked, akármilyen indokkal írj rá, tedd félre a büszkeséged.
Lehet hogy komoy oka volt, hogy lemondta és nem tudott előbb róla mint a tali előtt 40 p-el.
5/5 A kérdező kommentje:
Lehet barmi nem tudom miert, nem indokolta meg csak annyit írt, hogy bocsi.
2019. okt. 13. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!