Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki vagy ne? És ha igen akkor mit?
Az történt hogy megismerkedtem egy fiuval egy hónapja, es nagyon megkedveltem es szerintem o is engem. Egyutt aludtunk, jol éreztük magunkat moziba mentunk, sétáltunk is, kutyát setaltattunk egyutt. Sose mondtuk ki hogy egyutt vagyunk de fogta a kezem masok elott. Es azt mondta tetszem neki. De junius 1.jen ossze vesztunk es azt mondta mar nincs kozom hozza, es ne foglalkozzak vele. Irkaltam neki folyamatosan 4napig, hivni is akartam de a szamom letiltotta. Ket napja meglatta egy ismerosom az exevel a kocsijaban vitte valahova gondolom en. Es nagyon csalodott lettem es letiltottam mindenhonnan. De tegnap feloldottam es be jelöltem o vissza igazolt, es nezi a napi sztorim is. Nem tudom hogy írjak e neki vsgy hagyjam vegleg? Mert nekem nagyon hiányzik.. De lehet hogy en neki nem🤷19 eves lany vagyok o pedig 23 eves ferfi
Segítsetek kerlek.
jegeld ezt a dolgot. Láthatóan nem vagy annyira fontos hogy erőt fektessen beléd többé.
Egyébként lehet hogy rendbe lehetett volna hozni ha nem irkálsz neki folyton és nem tapadsz , hanem hagyod lenyugodni.
De nem alád meg magad tovább hogy futsz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!