Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A történet röviden annyi, hogy kb 2-3 éve szingli vagyok és most egy nagy csoda folytán egy buli alkalmával megismertem egy lányt, akivel úgy gondolom, hogy működhetne a dolog, viszont 40km-re lakik tőlem. Sajnos nincs se autom se jogosítványom és vidéken élek, ahol a tömegközlekedés is egyenlő a nullával. Nyilván a megoldás az lenne, hogy összegyűjtök egy autóra és levizsgázok, viszont ez nem egy-két napos folyamat lenne. Engedjem el inkább a dolgot?
2020. jan. 2. 12:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk az auto meg a jogsi igy hogy a semmi kozepen elsz amugy sem hatrany...a csajtol fuggetlenul. Vagy koltozzel be Budapestre.
2020. jan. 2. 12:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Robogó, bicikli? 50 nap és meleg lesz.

Telekocsi?

Azért csak van busz, hogy 1-2-szer egy hónapban mehess....Vagy ő jöjjön... vagy találkozzatok félúton....

2020. jan. 2. 12:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Tedd le a jogsit, de ne a csaj miatt, hanem amúgy is. Én is voltam így és utána napokig fájlaltam a fejem hogy mennyivel egyszerűbb lenne ez az egész ha megcsináltam volna már a jogsit évekkel ezelőtt.
2020. jan. 2. 12:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért 40km nem a világ vége.Míg nincs összespórolva a pénz jogsira ,autóra addig van busz.Ha a lány valóban érdeklődik irántad akkor nem fogja zavarni, hogy busszal jársz udvarolni.Én ezért nem engedném el a dolgot.
2020. jan. 2. 12:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Biciklivel meg epp teljesíthető lenne meg szeretek is bicajozn van egy jo trekkingem, de azért úgy gondolom az már ciki kategoria lenne. Itt sajnos az utolsó buszok elmennek délután 4-5 körül. Meg előtte se jár sok.
2020. jan. 2. 13:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is így van.:) De ha valóban szimpatikus a lány és neki is te, akkor ne azt nézd miért kellene elengedni, hanem hogy hogy tudod megoldani hogy működőképes legyen.Pár délutáni elutazás, biciklizés után pld lehet ott is aludhatsz(nem tudom hány évesek vagytok,szóval ..lehet nem:) De délután 4-5 fele ha el tudsz menni hozzá és 9-10 fele van olyan busz ami hazavisz akkor azért lehet értelmes randihosszokat összehozni, hogy megismerjétek egymást és rájöjjetek egymást keresitek e.
2020. jan. 2. 13:25
 7/7 anonim ***** válasza:

"Itt sajnos az utolsó buszok elmennek délután 4-5 körül."

És? Egyetlen busz is elég, egy meg vissza.

2020. jan. 2. 13:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!