Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért esett neki rosszul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esett neki rosszul?

Figyelt kérdés

Mostanában eléggé meglazult a viszonyom egy csajjal aki bejön. Voltak érdekes szituk, próbált kerülni minimalizálta a kommunikációt is. Ma találkoztunk majd egy idő után elköszöntem tőle és mentem a dolgomra. Ez rosszul esett neki. A többiek is mondták hogy nagyon rosszul érintette...

Miért van ez ha mostanában nem is igazán kereste a társaságom?

2019. dec. 16. 15:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg többet szeretne.
2019. dec. 16. 15:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

" ha mostanában nem is igazán kereste a társaságom?"

Ezekszerint eddig ő keresett többségében. Vagy csak ő téged?

Sokat elmond.

2019. dec. 16. 15:46
 3/4 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Nem. Félre érted. Mindig én kerestem mostanában. Vissza sem írt már az utóbbi időben. Ezért nem hogy akkor mire ez a nagy csalódás a részéről hogy csak úgy otthagytam

2019. dec. 16. 16:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Elég komolytalannak tűnik. Maga sem tudja, mit akar.
2019. dec. 23. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!