Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok erről? Ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Ezt mondta a barátom nekem, s rosszul esett tőle.

Figyelt kérdés

A kapcsolatunk 1éve tart. A hétvégét együtt töltöttük, mert amikor egyetem van akkor nem tudunk annyit találkozni. Hétfőn este felhívott egy hosszú sulis nap után, hogy most jó hogy külön leszünk egy darabig, mert meg akarja nézni,hogy mikor hiányzom neki,hiányozni fogok-e....

Én imádom őt, minden módon kinyilvánítom a szeretetem, s nem érzem a viszonzást. Azt is hozzátette,hogy én őt jobban szeretem, mint ő engem.

2016. szept. 13. 08:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Jó nagy bunkó a pasid,ha még viccből is mondta!!!
2016. szept. 13. 09:03
 2/16 anonim ***** válasza:
95%

Nekem is rosszul esne.

Sőt, azt hiszem én elkezdenék azon gondolkodni, hogy ÍGY mit akarok egy ilyen pasitól? Aki azt se tudja, hogy hiányoznék-e neki, ha nem találkozunk, és nem is szeret "annyira", és ki se mutatja.

Mégis, mi a fenét kapsz te ettől a kapcsolattól, azon kívül, hogy nagy kegyesen megengedni neked, hogy rajongj érte?!

2016. szept. 13. 09:13
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Veled van, mert kényelmes neki, hogy te mindig kéznél vagy, és ameddig nem talál mást, te is megfelelsz neki.
2016. szept. 13. 09:31
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Háát nem akarlak elkeseríteni, de ezek ilyen szakítás előtti mondatok szoktak lenni..
2016. szept. 13. 09:36
 5/16 anonim ***** válasza:
20%
Itt mindenki a szakításra buzdít, ne foglalkozz velük!
2016. szept. 13. 09:39
 6/16 anonim ***** válasza:
56%

Őszinte volt a srác. És igen, gondolkozz el ezen. Jelzett Neked vmit, amit így tudott elmondani. "Imádom őt, mindenféleképpen kimutatod a szereteted.." Magyarul sok vagy. Nem tudja így eldönteni, h csak elfogadja ezeket, vagy ő is ennyire szeret, csak nem hagysz neki teret-időt, h tisztába kerülhessen érzéseivel.

Vegyél vissza, hagyd, h ő is imádhasson/küzdhessen érted. Érted?? :)

U.i.: becsüld az őszinteségét, ritka ez férfiban.

2016. szept. 13. 09:59
 7/16 anonim ***** válasza:
40%
Ágnyeszka egy hülye p_csa, egy szavát se hidd!
2016. szept. 13. 10:00
 8/16 anonim ***** válasza:
17%
A 7-es meg egy faxsz, ne is foglalkozz vele. :))
2016. szept. 13. 10:09
 9/16 anonim ***** válasza:
92%

Vagy csak ki akar próbálni más egyetemistákat..

Mondjuk én ilyen kijelentéstől tuti lelécelnék, tisztelem magam annyira, hogy nem maradok párkapcsolatban olyan emberrel, aki szarik rám.

2016. szept. 13. 10:22
 10/16 anonim ***** válasza:
90%
nevetséges figura a párod
2016. szept. 13. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!