Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Ezt mondta a barátom nekem, s rosszul esett tőle.
A kapcsolatunk 1éve tart. A hétvégét együtt töltöttük, mert amikor egyetem van akkor nem tudunk annyit találkozni. Hétfőn este felhívott egy hosszú sulis nap után, hogy most jó hogy külön leszünk egy darabig, mert meg akarja nézni,hogy mikor hiányzom neki,hiányozni fogok-e....
Én imádom őt, minden módon kinyilvánítom a szeretetem, s nem érzem a viszonzást. Azt is hozzátette,hogy én őt jobban szeretem, mint ő engem.
én szakítanék, ha nem érezném magam kellően szeretve. ez meg még mondja is, hogy amúgy nem is biztos hogy hiányozni fogsz neki, meg annyira nem is szeret. :D
nekem már pár nap után hiányozni szokott a barátom, én is neki, mondjuk is egymásnak, meg hogy úgy szeretlek blabla. :D inkább keress olyat akivel szerelmesesen együtt lehetsz.
Arról nem ő tehet,hogy nem szeret eléggé.Ez nem az akaraton múlik.Úgy látszik,a legtöbb nővel nem lehet őszintének lenni.Az mivel lenne jobb,ha eljátszaná,hogy mennyire szeret,aztán meg egyszer fogalmad sem lenne,hogy miét is lépett le,hiszen annyira jól megvoltatok?
Aúgy a normális viselkdés ilyenkor az lenne,hogy megköszönöd az őszinteségét és békében szétváltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!