Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok erről? Ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Ezt mondta a barátom nekem, s rosszul esett tőle.

Figyelt kérdés

A kapcsolatunk 1éve tart. A hétvégét együtt töltöttük, mert amikor egyetem van akkor nem tudunk annyit találkozni. Hétfőn este felhívott egy hosszú sulis nap után, hogy most jó hogy külön leszünk egy darabig, mert meg akarja nézni,hogy mikor hiányzom neki,hiányozni fogok-e....

Én imádom őt, minden módon kinyilvánítom a szeretetem, s nem érzem a viszonzást. Azt is hozzátette,hogy én őt jobban szeretem, mint ő engem.

2016. szept. 13. 08:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

én szakítanék, ha nem érezném magam kellően szeretve. ez meg még mondja is, hogy amúgy nem is biztos hogy hiányozni fogsz neki, meg annyira nem is szeret. :D

nekem már pár nap után hiányozni szokott a barátom, én is neki, mondjuk is egymásnak, meg hogy úgy szeretlek blabla. :D inkább keress olyat akivel szerelmesesen együtt lehetsz.

2016. szept. 13. 11:58
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Arról nem ő tehet,hogy nem szeret eléggé.Ez nem az akaraton múlik.Úgy látszik,a legtöbb nővel nem lehet őszintének lenni.Az mivel lenne jobb,ha eljátszaná,hogy mennyire szeret,aztán meg egyszer fogalmad sem lenne,hogy miét is lépett le,hiszen annyira jól megvoltatok?

Aúgy a normális viselkdés ilyenkor az lenne,hogy megköszönöd az őszinteségét és békében szétváltok.

2016. szept. 13. 12:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én megmondanám hogy rendben, de akkor vissza már nem kell jönnie. Tudod az ilyen szünetekről szokott kiderülni, hogy másokkal is kefélgetett az illető. Ha egy pár igazán összeillik, ilyen nincs, hogy egy év után már nem tudom hogy hiányozna - e ha nem lenne meg én nem szeretem annyira, mint ő engem... Most ezt megengeded, megcsal és nem ez lesz az utolsó. Most legyél okos. Lesz más. Ne pazarolj el ilyenre éveket. Sőt... Én már most szakítanék, még ha fáj is. Tudom hogy nehéz, tizenévesen én is ilyen szentimentális voltam, de ezt egy kicsit félre kell ilyenkor tenni. Sok idősebb ember sem teszi és az egész élete oda egy ilyen döntéssel. Te ne legyél hülye.
2016. szept. 13. 14:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem viccből mondta, hanem ez jó ürügy neki arra, hogy egy kicsit szabad legyen. Adjál neki szabadságot, de gondolj arra, lehet, hogy nem ő az igazi, mert ő már nem kívánja annyira a társaságod, mint te az övét. Ezt tudomásul kellene venni, és vagy jobban fogsz hiányozni neki, ha elengeded, nem mutatod, hogy ez rosszulesik, max. egy mondattal elmondod,hogy jó, legyél távol tőlem,ha neked így a jobb, aztán ha hiányzom, jelentkezz, én nem fogok - és tartsd is ezt be. És közben azért nézzél mások után is, akiknek jobban tetszenél. - Ja, és a helyesírásodra vigyázz, mert - pláne, ha egyetemista vagy - jobban kellene tudnod, hová kell vesszőt tenni pl.
2016. szept. 14. 10:03
 15/16 anonim ***** válasza:
A 12-essel értek egyet.
2016. szept. 16. 09:02
 16/16 anonim ***** válasza:
12-es: ha az olyan egyszerű lenne! Igen, aki nem szeret valakit, de mégis együtt volt vele, hogy legyen kivel lefeküdni,annak egyszerű, de a másiknak nem. Ennek ellenére el kell tudni engedni.
2016. szept. 17. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!