Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a párom munkamániás lett?
Figyelt kérdés
Azóta nem érdekli semmi csak a munkája.
Reggeltől estig dolgozik hétkor lefekszik és másnap újra. Velem sem törődik egyáltalán.
Az ilyen emberek idővel észbe kapnak vagy már soha nem lesz a régi?
2019. dec. 4. 21:57
1/8 anonim válasza:
Szerinted mi elől menekül a munkába?
2/8 anonim válasza:
Szerintem beszelj vele hogy ez neked igy nem jo, fel fog hozni dolgokat h de a penz a munka stb, a kerdes hogy utana ugy fogode erezni hogy ERTED dont ugy ahogy vagy nem. Mindenkinek lehet melosabb szakasza nem mondom h nem, de altalaban ez jele annak h bar nem mondja ki de el akar tavolodni. Beszeljetek meg :)
3/8 anonim válasza:
Ismertem egy ilyen csajt. Nem ment haza a kanjahoz, mert nem akart vele lenni, inkabb dolgozott meg melo utan a kollegakkal ivott. Egy ido utan elkezdtem k**ogatni...
4/8 anonim válasza:
Azt gondolja téged már megszerzett, és most gyűjt a kacsalábon forgó házra. Vagy pedig nem gyűjt, de már nem érdekled annyira. Vagy sok a meló. kérdezd meg tőle melyik van.
5/8 anonim válasza:
Hogy mit csinálj? Azt, hogy ne tőlünk kérdezd meg, hanem Tőle!!! Mármint mond el, hogy neked ez nem tetszik, szeretnéd ha több időt lennétek együtt stb. ha ez nem segít és nem racionális okot a dolgaira akkor meg tudod mit kell tenned... (ami úgyis bekövetkezik csak húzzátok addig az időt egymással).
7/8 anonim válasza:
Az én barátom is ilyen volt egy darabig. Emiatt sokat veszekedtünk, amiből szerencsére hamar elege lett, és emiatt eldöntötte, hogy változtatni fog a viselkedésén, amit meg is tett. Beszélgess el vele erről, mondd el neki, hogy neked mi nem tetszik, mit szeretnél.
8/8 anonim válasza:
A haverom a válás előtt egy évvel kezdte ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!