Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet közeledni egy munkamániás, állandóan elfoglalt nőhöz?
Megtetszett egy lány akit szeretnék jobban megismerni. Túl vagyunk több randin is de hetente max. egyszer tudunk találkozni mert hát ő ritkán ér rá. Próbálok messengeren kommunikálni vele de nem könnyíti meg a helyzetem a párszavas válaszaival. Amikor együtt vagyunk úgy érzem, hogy én is tetszem neki. Én örvendek, hogy vannak céljai az életben de így nagyon elhanyagolva érzem magam.
Ő orvosnak tanul...rezidens és még mellette ott az egyetem. Elhiszem, hogy nem könnyű de azért jól esne ha több időt tudna rám szakítani.
Keress olyat, akivel hasonlóak a vágyaitok. Ő ilyen. Ne akard megváltoztatni.
Ennyi az egész. Továbbá ő nem munkamániás, hanem hivatása van. Nagy a különbség a kettő között.
Sehogy, nem érdemes.
Ha nincs ideje rád, akkor nem érdekled annyira, hogy szakítson rád időt.
Sehogy. Ha meglenne részéről is a bizsergés, akkor találna alkalmat, hogy találkozzatok, beszéljetek.
Valószínűleg inkább csak úgy van vele, hogy szórakoztató társaság vagy, de nem igazán van rád pörögve, így lebegtet, de más a fontos neki. Hidd el, ha fülig beléd lenne, akkor a sok elfoglaltság mellett is másként viselkedne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!