Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom elfelejteni 7 év után sem. Volt valaki hasonló helyzetben? Mit tegyek?
22 éves lány vagyok, és a legelső barátomról van szó. 15 éves voltam, amikor járni kezdtünk, majd egy idő után szétmentünk. Ezután egy ideig nem, majd újra beszélni kezdtünk, kisebb-nagyobb megszakításokkal a mai napig. Mindkettőnknek van más, és mindketten szeretjük is a partnerünket, el is tudom vele képzelni az életem - sőt, nem is tudom, mi lenne velem nélküle. De egy részemnek még mindig hiányzik az első barátom. Nem tudom elengedni, próbáltam nem gondolni rá, kizárni, és ideig-óráig sikerül is, de aztán visszajön minden. Még nehezebb, mert róla is tudom, hogy így érez.
Fogalmam sincs, mit tegyek. Nem tudok kilépni a kapcsolatomból, nem bírok. Szeretem a jelenlegi barátomat, régóta együtt is vagyunk, nem szeretném eldobni ezt az amúgy működő kapcsolatot. De tudom, hogy nem helyes, hogy ennyit gondolok az első barátomra. (Mindemellett hozzáteszem, hogy nem csaltam meg sem vele, sem mással, és erre nem is lennék képes)
Ez csak az első szerelem varázsa, vagy nincs rendben, hogy ennyire nem tudom elfelejteni őt? Volt valaki hasonló helyzetben? Mit tettetek, mit tegyek?
Ha tudnád, hogy mennyi ilyen nő van... Felépítenek egy kapcsolatot, miközben végig más után epekednek.
Nőj fel.
Szánalmas vagy, ezek után nem tudlak sajnálni.
Ha mindketten így éreztek, akkor ne játszátok a mártírt. 22 évesen baromira nem vagytok felnőttek, sőt, rohadt éretlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!