Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki esetleg van/volt hasonló helyzetben?
Ez az első kérdésem amikor úgymond idegenekhez fordulok, ebből is látszik hogy elég bizonytalan vagyok a döntésemmel kapcsolatosan.
Szóval megismerkedtem 2016-ban egy tőlem egy évvel idősebb sráccal,2 és fél évig voltunk együtt, míg nem úgy döntöttem nem bírom tovább az örökös vitát és szakitok. Azóta 4honap telt el, folyamatosan próbálja velem felvenni a kapcsolatot. Mindkettőnknek ez volt a legelső komoly kapcsolata. Rengeteget vitaztunk, sokszor bantott meg szavakkal, rengeteg esélyt kapott arra hogy megvaltozzon, DE a veszekedeseink ellenére csodálatos idő volt ez az eletemben. Félek a csalodastol megint, de azt se szeretném ha a "mi lett volna ha. " gondolattal kelnek fekudnek minden nap. Valaki tapasztalatot esetleg hasonló témában?
Vita vagy veszekedés? Ne keverd. Lehetett volna kompromisszumot hozni amivel mind a ketten ki vagytok békülve vagy nem lehetett volna?
32/f
Hát, szerintem, ha már így külön mentetek, próbálj meg mással is ismerkedni...
Ne úgy állj neki, hogy csalódni fogsz! Úgy állj hozzá, hogy egy olyan emberrel fogsz megismerkedni, akivel majd harmonikus kapcsolatban tudsz élni..
És igazad van, hogy bánni fogod majd később, ha megrekedsz egy ilyen kapcsolatban..
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!