Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ez mennyire vonzó egy nőben számotokra?
Azt vettem észre,h a nem kislányos dac hanem kicsit vadabb csak azért se stílus vonzó külsővel valahogy mindig felébreszti a férfit a pasikban. Itt nem arra gondolok,hogy előre akar engedni de elkezdek ordítozni,hogy menjen már. 😂
Hanem amikor belülről a legtisztább nőiességgel érződik rajtam a fiatal vadság,pontosan annyira,h az ne lehessen közönséges. Tehát nem az örök elérhetelen,aki lekarmolja az arcod,ha rá mersz nézni.
Nagyon nehéz elmagyarázni,kevesekben van meg én úgy tapasztaltam valami vad elengancia vett le a lábáról számos embert körülöttem. Nem elég jól kinézni....humor,vadság,tudni úgy nemet mondani h közben hallod benne,azt h ez az a nem ami valójában kicsit igen, selytető de nem egy közönséges viselkedés.
Egy ropogós huszas nő. 😅🤨
Á én se bírom ki ezt nevetés nélkül.. de vonzó amit kb felvázoltam? Mert a szépség nem minden,kisugárzás nélkül kuka az egész.
(Nem akarok ismerkedni.)
Tegyük fel, hogy az vagy, akinek kiadod magad, és a kérdés valós.
Ebben az esetben elhiszem, hogy szeretnéd kivívni az ellenkező nem csodálatát. Ehhez valóban kell egyfajta finom nőiesség, amit te is szeretnél birtokolni. A soraid viszont azt tükrözik, kicsit éretlen vagy még ehhez. Nem vagy egyedül, én például harminc körül kezdtem megérni egy komolyabb kapcsolatra, mert addigra jöttem rá, ki vagyok és mit akarok.
Tudod, titokzatosnak és nőiesnek lenni annyit tesz, hogy tudod, kinek mit mondj,mikor hogyan viselkedj, csak finoman. Nem kell minden tahó szép bókjainak felülni. A legtöbben csak szexre pályáznak. Legalább annyi intelligenciára törekedj, amivel átlátsz ezeken a helyzeteken,embereken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!