Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, ez mennyire vonzó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ez mennyire vonzó egy nőben számotokra?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre,h a nem kislányos dac hanem kicsit vadabb csak azért se stílus vonzó külsővel valahogy mindig felébreszti a férfit a pasikban. Itt nem arra gondolok,hogy előre akar engedni de elkezdek ordítozni,hogy menjen már. 😂

Hanem amikor belülről a legtisztább nőiességgel érződik rajtam a fiatal vadság,pontosan annyira,h az ne lehessen közönséges. Tehát nem az örök elérhetelen,aki lekarmolja az arcod,ha rá mersz nézni.

Nagyon nehéz elmagyarázni,kevesekben van meg én úgy tapasztaltam valami vad elengancia vett le a lábáról számos embert körülöttem. Nem elég jól kinézni....humor,vadság,tudni úgy nemet mondani h közben hallod benne,azt h ez az a nem ami valójában kicsit igen, selytető de nem egy közönséges viselkedés.

Egy ropogós huszas nő. 😅🤨

Á én se bírom ki ezt nevetés nélkül.. de vonzó amit kb felvázoltam? Mert a szépség nem minden,kisugárzás nélkül kuka az egész.

(Nem akarok ismerkedni.)

2019. nov. 1. 23:17
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha megjátszod, egy szánalmas és irritáló ember leszel mások szemében, aki nem azért vonzó, mert egy problémás eset, hanem azért, mert fiatal és szép, emiatt pedig toleránsak vele.

25 fölött pedig normális ember kinövi az ilyen játszmákat.

Ha pedig a természeted ilyen, ez nem fog markánsan jelentkezni, amennyiben társul hozzá IQ meg EQ és úgy lehet kellemes. Egyébként nem.

2019. nov. 5. 08:05
 22/33 anonim ***** válasza:
90%
Bocs, de az ilyen "selytető" kamu vadság max. egy napig érdekes, míg az ember rá nem jön, hogy egy elviselhetetlen, játszmázós személyiség van mögötte. Az ilyen nőt maximum megdugni akarják, de hosszú távú kapcsolatban az efféle viselkedés aligha tolerálható.
2019. nov. 5. 08:21
 23/33 anonim ***** válasza:
86%

Nem akarlak kiabranditani, de szerintem csak a 20-as eveid vettek le a labukrol az embereket korulotted.

Es mennyi embr maradt korulotted utana?

Mindegy, onbizalom az megvan.

2019. nov. 5. 09:28
 24/33 A kérdező kommentje:

Nem pasizok..8 eve tarto kapcsolatom van es igen a paromat a szemelyisegem+kulsom+jo humorom vette le a labarol. Ezt amit fenn leirtam viselkedest ELHAGYTAM Utana tehat amig ot megismertem volt ez. Illetve az emlitett peldak 8,5-9 eves peldak tehat parom elottrol. Akkor fiatalabb voltam most huszon kozepe.

Igen talan azert volt vonzoo mert meg egy kamasz kiscsaj voltam nem egy 25 koruli no. Es ennyi idosen nem pont igy ismerkednek. De most nem is all szandekomban ismerkedni. A humorom mar masnak is bejott de nem lett semmi nem akarok semmit hisz van parom.

2019. nov. 5. 09:34
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi a kerdes?
2019. nov. 5. 09:35
 26/33 anonim ***** válasza:
89%
Kamuka.... Figyelj, ha neked 8 éve tartó kapcsolatod lenne, nem lenne itt ez a kérdés. Teljesen értelmetlen. Pont, mint te.... SeLYtető.
2019. nov. 30. 13:42
 27/33 A kérdező kommentje:
Hidegen hagy mit hiszel.Teljesen mindegy hogy azt histed van e vagy nincsen.. Ismet nem a kerdesre jott valasz. :((
2019. nov. 30. 15:05
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
De értelmetlen az egész kérdésed, erre a katyvaszra nem tudom, milyen választ vársz....
2019. nov. 30. 15:08
 29/33 A kérdező kommentje:
Azt vartam h veszekedkedhessunk. Hogy leszrozol engem,en meg teged.
2019. nov. 30. 15:45
 30/33 A kérdező kommentje:
Irunk valami sertot es mindenki boldog. :(
2019. nov. 30. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!