Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves férfiak! Mit kerestek egy nőben?
Elsősorban korrektséget és értelmet. Ne csaljon meg, ne játszmázzon, ne hazudjon. Legyen képben a dolgokkal, legyen nyitott a dolgokra és lehessen vele mindenről elbeszélgetni.
Külső terén a teltebb lányok jönnek be.
Bemásolom egy válaszomat egy másik kérdés alól.
Én azt, hogy legalább 17 éves legyen, legyen érett gondolkodású, intelligens, érdeklődjön dolgok iránt, legyenek céljai, de ne legyen túlságosan komoly. Öltözködésre visszafogottabb. Ha sportol az pozitívum, legalább lesz kivel futnom :D Ne legyen elhízott, legyen igényes magára, ne dohányozzon, ne a buli és az alkohol legyen az élete. Ezek mind olyan dolgok amiket én szintén nyújtani tudok, így szerintem jogos elvárások ;) 24/f
Rég túlléptem azon a szinten, hogy a külső érdekeljen. Nőben olyat kerestem, aki komolyan vehető, szerethetőnek találom, intelligens, mégsem beképzelt, van érzelmi intelligenciája, nem riad el a szeretetemtől és önmagamért szeret, nem akar az ideálja képmására formálni. Jelentem, megtaláltam. Egy korombéli ezt talán sosem adhatta volna meg.
26F / 40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!