Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Huszonéves férfiak! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves férfiak! Mit kerestek egy nőben?

Figyelt kérdés
Külső és belső tulajdonságok egyaránt jöhetnek
2017. ápr. 23. 21:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia Kánten vagyok Montázsiból. Ismerkedünk?
2017. ápr. 23. 21:46
 12/15 anonim ***** válasza:

van egy részletesebb listám amit itt sokan utálnak és automatikusan le fognak most szavazni :D

belső tulajdonságok alapján nekem a nagyon kedves belső jön be, odaadó, figyelmes, gondoskodó elég fontos

külsőre a mosolygós ami fontos, a teltebb alak vonzó, de ez csak előny, nem feltétel

24F

2017. ápr. 23. 21:54
 13/15 anonim ***** válasza:

külső: elsődleges és másodlagos női nemi jellegek

belső: őszinte, kommunikatív, kompromisszumképes.

2017. ápr. 23. 22:00
 14/15 anonim ***** válasza:

Megbízhatóság, intelligencia, becsület, talpraesettség, humor, egy bizonyos szintű introverzió, hűség, barátságosság. Ezek a kezdő tulajdonságok, mondhatni a beugró. A legtöbb lány itt el is bukik, de nem úgy, hogy 1-2 nincs meg ezek közül, hanem hogy kb egyik sem. Jó, az introverzió betudható szubjektív tulajdonságnak, ami csak nekem fontos, de a többi azért általánosan kívánatos tulajdonság, aztán mégis.

Külsőleg az ideálféle főbb tulajdonságai: 175 centi feletti magasság, legalább közepes méretű mellek, nekem tetsző arc, nem pálcikalábak.

De igazából ha belsőleg megvan a faktor, akkor külsőleg elég, ha nem taszít. A személyiség fontosabb.

25/F

2017. ápr. 23. 23:10
 15/15 anonim ***** válasza:

Külső: sportos, normális ruhákat hordjon (magassarkú meg hasonló fosokat mellőzze), ne nagyon sminkelje magát, otthon meg egyáltalán ne, ilyesmik. Előny, ha alacsony.

Belső: ne hisztizzen, ha gondja van, akkor ne duzzogjon, hanem mondja el, lehessen vele ökörködni, ne lógjon a telóján/fhaszbukon, ne drogozzon (cigi, pia stb), satöbbi.

2017. ápr. 26. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!