Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem nagyon, de élni szeretnék meg egy kicsit. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyutt vagyunk tobb mint egy eve es ket honapja, es mar egy ideje azon agyalok, hogy tobbet buliznek, tobbet jarnek el... szeretem, viszont nagyon vissza fog mindenben, pedig eleg bulizos vagyok, es tudja hogy ebbol jottem ki. Igyekszem foga szerint csinalni mindent, viszont mindig csak a rosszat kapom tole
Most mit tegyek, ha beszeltunk mar rola, de csak magat teszi eloterbe? Szeretem csak nekem sok amit csinal...
2019. okt. 20. 04:58
11/11 A kérdező kommentje:
Az elni es a buli alatt azt ertem, hogy mellette semmit nem csibalhatok, ha mar nem ugy lepek le a lepcsorol mar veszekedes van, a baratnoimtol tilt, mert nem tetszik neki a baratnoim kulseje, miert nevet ugy, miert vagatta le a hajat, igyis csunya stb... szeretem mint embert, mint szerelmemet, de en beleorultem, viccen kivul... csak egy esti seta is jo lenne neha a baratnoimmel, vagy vegre megunnepelni a szuletesnapomat, barmi, nem pedig itthon fekudni es autos videokat nezni, autot szerelni, es szexelni...
2019. okt. 20. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!