Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeretem nagyon, de élni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem nagyon, de élni szeretnék meg egy kicsit. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyutt vagyunk tobb mint egy eve es ket honapja, es mar egy ideje azon agyalok, hogy tobbet buliznek, tobbet jarnek el... szeretem, viszont nagyon vissza fog mindenben, pedig eleg bulizos vagyok, es tudja hogy ebbol jottem ki. Igyekszem foga szerint csinalni mindent, viszont mindig csak a rosszat kapom tole

Most mit tegyek, ha beszeltunk mar rola, de csak magat teszi eloterbe? Szeretem csak nekem sok amit csinal...

2019. okt. 20. 04:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Nem tetszik amit csinál, ott hagyod. Amúgy meg nem csak a buliról szól az élet. A világ elfelejtette, hogy mennyi szar történt és csak az érdekel mindenkit, hogy "buli, buli" baszásig.
2019. okt. 20. 05:22
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
Vannak fontosabb dolgok mint a bulik
2019. okt. 20. 06:01
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
Ha ennyivel fontosabb a bulika, akkor annyira mégse szereted, engedd el nyugodtan.
2019. okt. 20. 06:23
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
Én nem lennék olyan emberrel, aki mellett nem lehetek önmagam, és nincs időm saját magamra.
2019. okt. 20. 07:21
 5/11 anonim ***** válasza:
81%

Én sem birnék elnyomàs alatt èlni.

Egy kapcsolat az én szotàramban nem erröl szol hogy beszabàlyozzuk a màsikat. Okè lehet kompromisszumokat kötni de nem az anyàm akinek bàrmiféle elszàmolàssal tartoznék meg hogy engedelyt kellene kérnem

2019. okt. 20. 07:44
 6/11 Noren1989 ***** válasza:
100%
Szakítsatok!
2019. okt. 20. 07:47
 7/11 anonim ***** válasza:
67%
És együtt nem tudtok bulizni?
2019. okt. 20. 08:11
 8/11 anonim ***** válasza:
74%

Ott hagyod. Te találsz olyat akiknek szintén a buli a fontos, ő meg olyat, akinek nem fontos a buli.

Különben is a bulizós élethez nem igazán jó, ha van az embernek párja.

2019. okt. 20. 08:42
 9/11 Hamvas rétihéja ***** válasza:
100%
Mit értesz pontosan az alatt, hogy élni és bulizni?
2019. okt. 20. 09:03
 10/11 anonim ***** válasza:
92%

Ha elnyomva érzed magad, és azt érzed, hogy mellette, vele "nem élsz" nélküle pedig igen (most mindegy, hogy ez most buli, vagy más) akkor nem szereted őt. És itt most nem arról beszélek, hogy nem lehet néha időt tölteni egymástól távol, hanem, hogy normál esetben az egymástól távol nem azt jelenti hogy te most "élsz" vele meg nem.

Szakíts vele nyugodtan és keress olyat, aki mellett tudsz élni, bármit is jelentsen ez.

2019. okt. 20. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!