Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van olyan, hogy egy férfi meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy egy férfi meg egy nő nagyon jól érzik magukat együtt, de mivel foglaltak, inkább nem kezdenek bele és nem is beszélnek róla? Ezek vajon kölcsönös érzelmek?

Figyelt kérdés
2019. okt. 18. 22:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretem és tisztelem a páromat, és vele képzelem el a jövőm, akkor meg sem kockáztatok egy ilyen szituációt. Ahol ez lehetséges, és még magukhoz sem őszinték közben, azok a kapcsolatok instabilak.
2019. okt. 18. 22:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen persze, minden egyes hosszútávú kapcsolatban. Ilyenkor meg kell szakítani a kapcsolatot a másikkal, és a párodra kell jobban koncentrálni.
2019. okt. 18. 22:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A ferjem kapcsolatban volt mikor megismerkedtünk munkával kapcsolatosan. Sokat beszélgettünk és elkezdtuk egymásnak kionteni a barátunkat, problémákat. Nagyon közel kerültünk egymáshoz, egész nap tartottuk a kapcsolatot, már a munkakapcsolat végeztével is. Próbáltam tanácsot adni hogyan tehetne jobbá a doglodo kapcsolatát. Egy idő után feltűnt, hogy bár az akkori nő számára kedvezően látom el tanácsokkal, nekem egyre nehezebben esett. Felismertem a vonzódást magamon. Több alkalommal szoba jött hogy túl köze kerültünk egymáshoz és a hölgy is féltékeny lett ram. Nyilván az ő szemszögéből teljesen érthető volt. Így konkrétan megbeszéltük hogy nem szabad beszélnünk találkozni pedig végképp nem! 3-4napig birtuk minden alkalommal. Azok a napok pokoliak voltak. A szivem tépték volna ki. Utolsó alkalommal is megbeszéltük hogy vege( nem is volt semmi köztünk ) mikor búcsúzáskor megölhetik egymást és megcsokolt. Ott azt hittem ki szakítják alólam a talajt. Azon az este végleg szakított a nővel. Rögtön hívott masnap hogy találkozzunk. Ott akkor már nem volt kérdés, tudtuk mindketten, hogy nem tudunk létezni a másik nélkül. Korrektek voltunk, nem kezdtünk bele semmibe míg nem zárta le a kapcsolatát. O sem akarta volna, rólam pedig konkrétan tudta hogy ra se tudna venni h 3.legyek. Így pár het múlva jöttünk össze, hamar össze költöztünk, egy év múlva megkérte a kezem, esküvő és megszületett a kis babánk. A kapcsolatunk ugyan olyan. Imádjuk tiszteljük egymást, egymás lelki támaszai vagyunk. Halat adunk hogy egymásra találtunk és ha nehéz volt az a 1-1,5ev amig csak baratok lehettünk, tanúk nélkül jobban megismertük egymást mintha kapcsolatban kellett volna osszecsiszolodnunk. Mivel nem akartunk imponál ő egymásnak, a való enunket adtuk így minden jó és rossz tulajdonságát tudtuk a másiknak az osszekoltozeskor.

Látott kócosan, pizsamaban. Látott betegen, elesetten. Látott határtalan örömben mikor levizsgaztam. Lattam kétségek közt, lattam az érzékeny oldalát. Lattam, hogyan kezeli a szakítást, hogyan maradt úr.

Egy kapcsolat elején mindig a jobb oldalunkat próbáljuk mutatni. Ez természetes. Mi ezen túl voltunk a kapcsolatunk kezdetekkor. Addigra már hús ver emberként álltunk egymás előtt.

2019. okt. 18. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!