Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, hogy ha 2 embernek együtt kell lennie, akkor együtt is lesznek végül?
Igen. Hiszek benne.
Ő már lehet, meg is találta azt, akivel együtt kell lennie és most ezért vele van.
Hát sajnos én nem tudok már mit tenni. Együtt van mással és írtam is, hogy nem kavarnék be nekik. Szimplán csak reménykedem, hogy igazából mi kettőnknek van egymás mellett a helye, nem nekik. Meg őszintén... szerintem úgy megbántottam, ha nem lenne senkije, akkor se merném felkeresni. Gyáva szar vagyok, lehet megkövezni.
Mindenesetre azért még van mélyen bennem egy kicsi reménykedés, hátha összesodor minket az èlet újra.
Én speciel ugyanabban hiszek, mint #2. Ha két ember együtt akar lenni, azért mindkettőnek kell tennie.
A te esetedre specifikusan azt mondanám, hogy jobb elereszteni, a másik fél már megtette, és úgy gondolom, hogy valószínűleg jobban kezeli a továbblépést.
Én hiszek benne hogy minden úgy alakul végül, ahogy lennie kell. Lehet ennek így kellett történnie, azért voltál vele hogy rájöjj hogy mennyi lelki problémád van és ennek hatására megtanuld kezelni meg feldolgozni őket, valamint következőleg egy másik emberrel hasonló szituban már nem így reagálsz majd. Van hogy csak annyi valakinek a szerepe az életedben hogy tanulj valamit. Én azt tanácsolom hogy lépj tovább.
Mondjuk ha földhöz ragadtabban gondolkozom, nem hiszem hogy csak egy nagy ő van, inkább több hozzád illő jelölt, de ez az én véleményem.
A főkérdésre a válasz: nem. Ez csak romantikus regények és ezoterikus katyvaszok kliséje.
Ha elrontottál valamit, az előfordul, mindenki tesz ilyesmit. Hogy lesz-e esélyed újra, azt senki sem tudja. Vagy továbblépsz most, vagy vársz a következő esélyre, ami talán sosem jön el. Egyik sem túl könnyű, de talán el tudod dönteni, melyik okosabb döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!