Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hisztek abban, hogy ha 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek abban, hogy ha 2 embernek együtt kell lennie, akkor együtt is lesznek végül?

Figyelt kérdés
Nagyon elrontottam, csak az én hibám, hogy elvesztettem és csak is magamat okolhatom érte. Tulajdonképpen eltoltam magam mellől szánt szándékkal akkoriban, mert egyszerűen életképtelen vagyok. Tele voltam lelki problémákkal és minél jobban akart segíteni, annál jobban elmartam magam mellől. Elég csúnyán váltunk szét. Pedig ő tényleg nagyon szeretett engem. És tényleg igaz, hogy csak akkor jössz rá igazán, hogy vele boldog voltál és hogy szeretted őt, amikor már nincs ott. Most saját bőrömön is megtapasztaltam. Nem rég láttam, hogy már talált valakit magának.. biztos nem kavarnák be vagy ilyesmi, csak most úgy igazán eljutott az agyamig a tény, hogy végleg elvesztettem. Szerintetek lehet még esély arra, hogy valaha a jövőben újra egymásra találjunk?

2019. aug. 3. 21:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Hiszek benne.

Ő már lehet, meg is találta azt, akivel együtt kell lennie és most ezért vele van.

2019. aug. 3. 21:32
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy hülyeség a hollywoodi nyálas filmekből. Ha együtt akarsz lenni valakivel, azért a való világban tenni kell. A másik is gondolhatja ugyanazt mint te és akkor mindketten toporogtok a semmibe
2019. aug. 3. 21:34
 3/16 A kérdező kommentje:

Hát sajnos én nem tudok már mit tenni. Együtt van mással és írtam is, hogy nem kavarnék be nekik. Szimplán csak reménykedem, hogy igazából mi kettőnknek van egymás mellett a helye, nem nekik. Meg őszintén... szerintem úgy megbántottam, ha nem lenne senkije, akkor se merném felkeresni. Gyáva szar vagyok, lehet megkövezni.

Mindenesetre azért még van mélyen bennem egy kicsi reménykedés, hátha összesodor minket az èlet újra.

2019. aug. 3. 21:38
 4/16 Noren1989 ***** válasza:
100%

Én speciel ugyanabban hiszek, mint #2. Ha két ember együtt akar lenni, azért mindkettőnek kell tennie.

A te esetedre specifikusan azt mondanám, hogy jobb elereszteni, a másik fél már megtette, és úgy gondolom, hogy valószínűleg jobban kezeli a továbblépést.

2019. aug. 3. 21:41
 5/16 anonim ***** válasza:
97%

Én hiszek benne hogy minden úgy alakul végül, ahogy lennie kell. Lehet ennek így kellett történnie, azért voltál vele hogy rájöjj hogy mennyi lelki problémád van és ennek hatására megtanuld kezelni meg feldolgozni őket, valamint következőleg egy másik emberrel hasonló szituban már nem így reagálsz majd. Van hogy csak annyi valakinek a szerepe az életedben hogy tanulj valamit. Én azt tanácsolom hogy lépj tovább.

Mondjuk ha földhöz ragadtabban gondolkozom, nem hiszem hogy csak egy nagy ő van, inkább több hozzád illő jelölt, de ez az én véleményem.

2019. aug. 3. 21:46
 6/16 anonim ***** válasza:
89%
Én hittem benne valamikor rég.Az akkori párom ,aki aztán a férjem majd ex férjem is lett pont úgy csinált mint te a te pároddal.Ráment a hitemre 9 évem.Nagyon megbántam és már abban hiszek, ha valaki elutál maga mellől ,akkor oda nem kellek.
2019. aug. 3. 21:53
 7/16 A kérdező kommentje:
Sajnálom, ami a férjeddel és veled történt. Védelmemre szóljon, hogy én teljesen akaratlanul fordultam ki magamból akkoriban. Depressziós is voltam, pszichológushoz is jártam egy ideig. Pont nála csattant az előtte lévő évek sok szarja.. és ha most visszagondolok józan ésszel már, akkor biztos nem tettem volna, ami tettem. De sajnos nem tudom visszacsinálni..
2019. aug. 3. 22:00
 8/16 Ramos ökle ***** válasza:
100%

A főkérdésre a válasz: nem. Ez csak romantikus regények és ezoterikus katyvaszok kliséje.

Ha elrontottál valamit, az előfordul, mindenki tesz ilyesmit. Hogy lesz-e esélyed újra, azt senki sem tudja. Vagy továbblépsz most, vagy vársz a következő esélyre, ami talán sosem jön el. Egyik sem túl könnyű, de talán el tudod dönteni, melyik okosabb döntés.

2019. aug. 3. 22:00
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerettem volna sokáig ezt hinni, de sajnos nem lehetséges ez.
2019. aug. 3. 22:27
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az életben nem hiszem, de van még hal a tengerben. Valaki azt mondta, hogy olyan nincs, hogy valakinek csak egyetlen párja legyen. Hát úgy a létezésben. Meg hogy a következő párkapcsolatunk mindig jobb lesz,mint a megelőző volt; a párkapcsolataink mentén fejlődünk egyre jobb társsá.
2019. aug. 3. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!