Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, hogy ha két embernek együtt kell lennie akkor előbb utóbb együtt lesznek?
Figyelt kérdés
2014. dec. 18. 11:12
3/21 anonim válasza:
Persze, de nincs olyan két ember, akinek együtt KELL lennie. :D
5/21 anonim válasza:
nem, ha nem tesznek érte. abban hiszek, hogy akiknek találkozniuk kell azok találkoznak. ezáltal kapnak egy esélyt. hogy élnek vele vagy elb***ák az rajtuk áll
6/21 anonim válasza:
# 5: Neked nagyon gonosz felfogásod van, mert ha az egyik elbassza, akkor már mindegy a másiknak is. :O
7/21 anonim válasza:
az emberek gonoszak nem az én felfogásom.
ha az egyik elb*** akkor el van b***va. egy kapcsolathoz 2 ember kell
8/21 anonim válasza:
Igen.. Elő példa a mi esetünk.. 6 éven keresztül volt az, hogy találkoztunk kb félévente csak úgy "véletlenül".. Néha csak beszélgettünk, volt, hogy volt csók is.. Nem feküdtünk le.. De soha nem lett kapcsolat a vége.. Ő messzebb dolgozott, én fiatal voltam.. Közben volt egy komolyabb kapcsolatom.. Vége lett.. És újra találkozunk csak úgy, soha nem volt megbeszélve... És összejöttünk.. Végre :)
9/21 anonim válasza:
nem, mert akkor már együtt lennék vele :D 10 év azért mégis hosszú idő. ha az altt ez nem jön össze... akkor ilyen nincs.
10/21 anonim válasza:
# 9: Hát akkor nektek nem kell együtt lennetek. Az élet a legnagyobb troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!