Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, hogy ha 2 embernek együtt kell lennie, akkor együtt is lesznek végül?
Nem hiszek.
Abban hiszek hogy véletlenek vannak,jók és rosszak. Valamint bűnhődés előző életünkben elkövetett dolgokért.
Nem,nem igaz.Mivel nem mindent csinálsz ùgy,ahogy előre meg van írva,így hibázol,nem veszel figyelembe emereket stb.Esetleg ha azt kellene megtapasztalnod,amit vele kihagytál,akkor dob egy vagy több lehetőséget az élet más személyében,akivel ezt elérheted.Persze ha elég erős kötelék van köztetek,akkor igen.De alapvetően ez nem így megy,hogy csak ülsz a székbe,aztân,ha meg kell történnie,akkor meg is fog,akár otthon ülve is.
De ha neked jó az is,ha 50 évesen lesztek együtt,akkor igen.Csak győzd kivárni.
En nem hiszek ebben. Nincs sors, nincs vegzet, nincs jutalom, csak tettek es kovetkezmenyek. Nem lattal meg embert, aki orokre tonkretette magat? Na ugye, es te is lehetsz az az ember, akivel a kornyezeted peldalozik.
A mulasztasodnak lett egy bizonyos kovetkezmenye. Ha nem csinalsz semmit csak abrandozol annak is lesz. Ha osszeszeded magad es cselekszel annak mar kefele kovetkezmenye lehet, az eselyeket csak te tudod, de azt meg folosleges latolgatni. Cselekedj! Ne a szerencsetol vard a megoldast, inkabb javitsd ki a hibaidat.
Köszönök minden választ!
Akik azt írtak cselekedjek, azok szerint mint kéne tennem ilyen helyzetben? Úgy értettétek, hogy tegyek valamit hàtha még működhetne? Nem akarom elengedni.. azóta se engedtem el, azt hittem, pedig nem..
Csak hát mègis mit lehetne tenni ebben a helyzetben jelenleg, hogy ne a csodára várjak? Most mondjam el neki? Úgy érzem csak saját magamat lejáratnám... :/ persze tudom, ha az egóm fontosabb, mint ő akkor mindegy is.. nem fontosabb az egóm, csak hát na.. értitek
Beszéljek vele vagy tudassam valahogy, hogy még mindig őt szeretem csak hülye voltam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!