Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hisztek abban, hogy ha 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek abban, hogy ha 2 embernek együtt kell lennie, akkor együtt is lesznek végül?

Figyelt kérdés
Nagyon elrontottam, csak az én hibám, hogy elvesztettem és csak is magamat okolhatom érte. Tulajdonképpen eltoltam magam mellől szánt szándékkal akkoriban, mert egyszerűen életképtelen vagyok. Tele voltam lelki problémákkal és minél jobban akart segíteni, annál jobban elmartam magam mellől. Elég csúnyán váltunk szét. Pedig ő tényleg nagyon szeretett engem. És tényleg igaz, hogy csak akkor jössz rá igazán, hogy vele boldog voltál és hogy szeretted őt, amikor már nincs ott. Most saját bőrömön is megtapasztaltam. Nem rég láttam, hogy már talált valakit magának.. biztos nem kavarnák be vagy ilyesmi, csak most úgy igazán eljutott az agyamig a tény, hogy végleg elvesztettem. Szerintetek lehet még esély arra, hogy valaha a jövőben újra egymásra találjunk?

2019. aug. 3. 21:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

Nem hiszek.

Abban hiszek hogy véletlenek vannak,jók és rosszak. Valamint bűnhődés előző életünkben elkövetett dolgokért.

2019. aug. 4. 00:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem,nem igaz.Mivel nem mindent csinálsz ùgy,ahogy előre meg van írva,így hibázol,nem veszel figyelembe emereket stb.Esetleg ha azt kellene megtapasztalnod,amit vele kihagytál,akkor dob egy vagy több lehetőséget az élet más személyében,akivel ezt elérheted.Persze ha elég erős kötelék van köztetek,akkor igen.De alapvetően ez nem így megy,hogy csak ülsz a székbe,aztân,ha meg kell történnie,akkor meg is fog,akár otthon ülve is.

De ha neked jó az is,ha 50 évesen lesztek együtt,akkor igen.Csak győzd kivárni.

2019. aug. 4. 08:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszek ilyenekben. A te esetedben meg valószínűleg azért nem keresett utána sem, mert elege lett abból, ami abban a kapcsolatban érte és tovább is lépett.
2019. aug. 4. 10:32
 14/16 anonim ***** válasza:
89%

En nem hiszek ebben. Nincs sors, nincs vegzet, nincs jutalom, csak tettek es kovetkezmenyek. Nem lattal meg embert, aki orokre tonkretette magat? Na ugye, es te is lehetsz az az ember, akivel a kornyezeted peldalozik.

A mulasztasodnak lett egy bizonyos kovetkezmenye. Ha nem csinalsz semmit csak abrandozol annak is lesz. Ha osszeszeded magad es cselekszel annak mar kefele kovetkezmenye lehet, az eselyeket csak te tudod, de azt meg folosleges latolgatni. Cselekedj! Ne a szerencsetol vard a megoldast, inkabb javitsd ki a hibaidat.

2019. aug. 4. 10:55
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönök minden választ!

Akik azt írtak cselekedjek, azok szerint mint kéne tennem ilyen helyzetben? Úgy értettétek, hogy tegyek valamit hàtha még működhetne? Nem akarom elengedni.. azóta se engedtem el, azt hittem, pedig nem..

Csak hát mègis mit lehetne tenni ebben a helyzetben jelenleg, hogy ne a csodára várjak? Most mondjam el neki? Úgy érzem csak saját magamat lejáratnám... :/ persze tudom, ha az egóm fontosabb, mint ő akkor mindegy is.. nem fontosabb az egóm, csak hát na.. értitek

Beszéljek vele vagy tudassam valahogy, hogy még mindig őt szeretem csak hülye voltam?

2019. aug. 4. 21:49
 16/16 anonim ***** válasza:
68%
Én kicsit másképp gondolom, mint a többség. Igen, szerintem mindenképp mondd meg neki! Mert nem tudhatod, neki mi jár a fejében. Ismerek egy párt, akik 60 évesek múltak, nemrég vannak együtt újra. Fiatal korukban nem harcoltak egymásért, de nem adták fel az érzelmeiket, most boldogok. Miért hagynád elveszni az esélyt, vagy te is negyven évet akarsz várni? Ha nem úgy van, ahogy te gondolod, úgyis kiderül, de ha igazad van, ne hagyd elveszni az alkalmat. Az érzelmeket elmondani nem szégyen. Még ha nem is viszonozzák, akkor sem hagynám ki az alkalmat.
2019. aug. 7. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!