Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Futottatok már olyan szekér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Futottatok már olyan szekér után kitartóan, ami nem vett fel?

Figyelt kérdés

Olyan szituációra gondolok, amelyben a másik fél szinte minimális reményt adva (időnként dob egy gumicsontot) táplálja benned az érzéseid, de viselkedéséből ordít, hogy nem érdekled. Mindezek ellenére kitartóan minden lehetőséget megragadtál, hogy kapcsolatban maradhass vele valamilyen módon.

Meddig bírtad és hogy lett vége a történetnek?

2019. okt. 18. 13:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Soha. Nem látom értelmét olyan dologért hajtani amit nem lehet elérni. És ha mégis? Jöhet az alárendeltségi viszony, mivel ő pontosan emlékszik majd rá, hogy te hajtottál utána. Az meg úgy... Nem nyerő.
2019. okt. 18. 13:12
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

"viselkedéséből ordít, hogy nem érdekled"

Nem futok olyan szekér után, amiről süt, hogy nem fog felvenni.

Minek?

Nem gyötröm feleslegesen magam!

2019. okt. 18. 13:13
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok hülye.
2019. okt. 18. 13:15
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen egyszer, nagyon régen. Jó lecke volt, tanultam belőle. (Viszonylag könnyen megúsztam, nem használtak ki, csak némi döbbent megvetés volt az osztályrészem.)
2019. okt. 18. 13:19
 5/20 anonim ***** válasza:
20%
Ez lennék én, szerintem örökké futni fogok a szekér után, mert egyszerűen ő a tökéletes számomra. Az más téma, hogy már kezdek belebetegedni a dologba, teljesen tönkremegyek egészségügyileg, pedig eddig se voltam a toppon, tönkremennek a tanulmányaim, olyan szinten depressziós vagyok, hogy gyakorlatilag épp hogy életben vagyok, felégetek magam mögött mindent lassan és hol a vége fogalmam sincs.
2019. okt. 18. 13:36
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Régebben 1x, mert nagyon kitartó voltam, nagyon hülye, és nagyon fiatal. De már mind elmúlt.
2019. okt. 18. 13:40
 7/20 anonim ***** válasza:
67%
Igen,futottam majd'1 évig. Aztán feladtam. 2 év múlva visszakanyarodott ugyanaz a szekér,ennek már lassan 6 éve ☺ Azon utazok 😁😁
2019. okt. 18. 13:42
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Bizony, hogy futottam, akkoriban még nagyon naiv kislány voltam és nem gondoltam arra, hogy méltóságomnak is kellene lennie. Azóta felnőttem.
2019. okt. 18. 13:43
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Most vagyok éppen ilyen helyzetben, és most lesz vége pár napon belül. Feltételezve, hogy egyáltalán lesz lehetőségem közölni ezt vele, mert már ez se biztos.
2019. okt. 18. 13:46
 10/20 A kérdező kommentje:
De jó, hogy ennyien írtatok! 7-es, amikor azt mondtad, feladtad, akkor úgy adtad fel, hogy még szerelmes voltál és fájt?
2019. okt. 18. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!