Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti futottatok már össze itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti futottatok már össze itt az exetekkel? Hogyan reagálnátok le ezt?

Figyelt kérdés

Pár napja futottam be egy kérdésbe, ami után az üzenetváltások alkamával kiderült, hogy az exem. Épp az új pasijával kapcsolatban írt ki kérdést. Én még mindig érzek iránta valamit és így nagyon rosszul esett a dolog, h megtudtam h már mással van. (Egyébként már lassan egy éve h vége, szval nem kellene h gond legyen)Ám még azóta is hiányzik nekem, és nem tudtam h már mással van. Most nagyon felzaklatott. Nem is tudtam h ő is használja ezt az oldalt. Normális ez? Adjak neki tanácsot? Vagy inkább hagyjam? Az is eszembe jutott hogy negatívan is tudnám/tudhatnám befolyásolni...(de ez nem én lennék)

Vagy mondjam el neki, hogy ki vagyok?

Jártatok már hasonló módon?

2018. nov. 23. 10:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az exeim utóélete nem érdekel, pláne egy év után. Lépj túl rajta.
2018. nov. 23. 10:58
 2/3 anonim ***** válasza:
59%
Figyelj ! Ha utánad lévő pasassal sem működik a kapcsolata akkor ergo, ő volt a hibás a ti kapcsolatotokban is. Legalább most elengedheted végleg a terhet a válladról, miszerint te csináltál volna valami rosszat. Felesleges neki bármi féle tanácsot adni neki, ezzel saját magad köpnéd szembe, max tudatosíthatnád diszkréten , hogy ő milyen ember is valójában.
2018. nov. 23. 14:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Itt ? Ez egy anonim fórum, elég nehéz lenne.
2018. nov. 23. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!