Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt rám írt egy lány, aki igazából tetszik nekem. Viszont fontos tudni, hogy 3-4 hónapja lekoppintott, hogy ő most nem akar senkit maga mellelé, így azóta nem foglalkoztam vele. Nem kerestem, semmi ilyesmi.

Mi tévő legyek? Mit tennétek a helyemben? 22/f

2018. nov. 13. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogy, hogy? Beszélgetnék vele udvariasan. Azt kinyögi mit akar.
2018. nov. 13. 15:23
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Semmit, ha lekoppintott akkor valószínűleg csak barátkozni akar és úgy gondolja telt már el annyi idő, hogy ez ne legyen "kellemetlen" én legalábbis nőként erre tippelek. Ha meg mégis mást akarna az úgy is hamar kibukik.
2018. nov. 13. 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:
55%

3-4 hónap alatt illik tudni kiszeretni egy olyan nőből, aki lekoppintott, már bocs.

Ennek jó vége nem lehet. Biztos találsz olyan nőt, aki az első pillanattol kezdve téged akar.

2018. nov. 13. 15:44
 4/5 anonim ***** válasza:
72%

És 2napja nem jutottál dűlőre? Sőt annyira nem hogy kérdést is kiírsz??? Érdekes...

Vissza írnék és meglátnám mi lesz. Ugye milyen egyszerű?

2018. nov. 13. 15:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Most te vagy neki a "szamár", mert nincsen ló. :) F
2018. nov. 13. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!