Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szerezzem vissza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza?

Figyelt kérdés

Ennél azért sokkal árnyaltabb a történet, de a sztori röviden annyi, hogy összegabalyodtunk egy sráccal, volt ölelkezés, csók, miegymás, de sosem jöttünk össze. Ő ennek ellenére mégis így viselkedett, engem untatott és 1 hónapra szó nélkül "eltűntem". Tel. számát, munkahelyi számát, Facebookról, Insatgramról letiltottam és még néhány haverjával is hasonlóan tettem, mert nem akartam, hogy bármilyen úton-módon el tudjon érni.

Mikor imént újra felkerestem, abszolút elutasító volt és nagyon meg van haragudva rám, nem is nagyon akart szóba állni velem.

A kérdésem az lenne, mégis hogyan szerezhetném vissza? Valami tipp, TAKTIKA?

2019. okt. 14. 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sehogyan sem. Elutasítottad, ráadásul elég bunkó módon, nem hinném hogy ezek után meg bármit is akarna tőled, és ez teljesen megérthető. Ennek annyi, szerintem ne zaklasd őt.
2019. okt. 14. 21:55
 2/8 A kérdező kommentje:
De ha már nagyon hiányzik?
2019. okt. 14. 21:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kidobott a másik pali, igaz?
2019. okt. 14. 21:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azok után ahogy viselkedtél vele, nem hinném hogy bármit is akarna ezután tőled. Láttad milyen elutasító és bármennyire is hiányzik, el kell fogadnod, hogy miután csak így eltűntek, szinte le se szartad, nem fog a lábaid előtt heverni. Túl kell tenni magadat rajta.
2019. okt. 14. 21:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Látom nagyon akarod...

Akkor menj ida személyesen, bocsánatot kérsz, és aztán tőle függ hogyan mi lesz ezek után...

Fogadni mernék hogy el küld a p.icsába

2019. okt. 14. 22:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem hozta fel hogy járjatok? Mert ha te feljoztad de ő nem vagy hárított akkorhalott ügy.
2019. okt. 15. 13:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
De ha már ennyire vissza akarod szerezni akkor megkeresed és megbánoan viselkedsz. De sztem már nem akar tőled semmit. Ahhoz a srácnak nagyon szerelmesnek kell lennie beléd.
2019. okt. 15. 13:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen igazatok is van. Annyira mégsem kell már ő nekem, hagyom, had menjenek a dolgok a saját rendjük szerint. Köszi a válaszokat!
2019. okt. 15. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!