Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan jussak ezen túl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jussak ezen túl?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel nagyon megkedveltük egymást, és én bevallottam neki hogy tetszik nekem. Nem azt a választ kaptam amire számítottam... Ez az egész tönkretett igazából mindent... Ott tartunk hogy eltávolodunk egyre jobban egymástól.... Nem tudok vele kommunikálni...

Nem tudok a haverja lenni, illetve az a stílus ahogy ezt találta eléggé bántó volt ami miatt neheztelek is rá. Abszolút nem törődött vele hogy megbánt a stílusával, belevágta a képembe lekezelően a válaszát erre.

Én nagyon szenvedek ettől. Nem tudom hogyan tovább. Ezzel kelek ezzel fekszem...

Nem tudom feldolgozni hogy elvesztettem őt, illetve azt sem hogy nem lehet az enyém hiába vágyom rá teljes szívemből...

2019. okt. 3. 19:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ez gyakorlatilag még csak ismerkedés volt!Kár a szívedre venni. Nem is érdemli meg, hogy bánkódj miatta.
2019. okt. 3. 19:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Próbálj meg más lányokkal ismerkedni.Nem csak ebből az egyből áll a világ.

Fel a fejjel!

2019. okt. 3. 19:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem kijelenteni kell, hanem éreztetni vele te balfa sz. Mit kezdjen egy nő azzal, ha közlöd vele? Jóvan, ennyit tud rá mondani. Simogatni kell, érdeklődni felőle, elhívni enni, inni, koncertre, kiállításra, színházba, moziba, akármi, de nem mondani kell, hanem megcsókolni a megfelelő pillanatban. Ez nem az általános iskola, hogy kötelezően felmondod a tanárnak a leckét. Puskázni kell, metszed?
2019. okt. 3. 19:12
 4/12 A kérdező kommentje:
3# te egy bunkó paraszt vagy. Milyen jogon balfzozol le?
2019. okt. 3. 19:22
 5/12 A kérdező kommentje:
1# az a baj, hogy hosszabb ideje voltunk jóban és azt mondta hogy kedvel, ezért is nem értem hogy miért olyan módon intézte ezt el ahogy. Ha kedvelek valakit és ilyen helyzet van akkor annyi a minimum amit a másik érdemel hogy normálisan megbeszélem ezt vele.
2019. okt. 3. 19:25
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bármilyen nehéz is próbáld meg elterelni a figyelmedet róla nem érdemli meg,hogy bánkódj miatta.Kitartást fel a fejjel.
2019. okt. 3. 19:30
 7/12 A kérdező kommentje:
Rengeteget jelentett ő nekem. Annyira boldog voltam amikor találkozunk és játékból szivtuk egymás vérét de emellett komolyan is el tudtunk beszélgetni... Azt éreztem vele, hogy szárnyal a lelkem...
2019. okt. 3. 19:47
 8/12 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%
Nem voltál elég jó neki. Előfordul, tovább kell lépned. Nem éri meg, hogy energiát pazarolj rá.
2019. okt. 3. 20:27
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
hány hónapja ismered?
2019. okt. 3. 21:58
 10/12 A kérdező kommentje:
5 de ez nem oszt nem szoroz a lényeget tekintve
2019. okt. 4. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!