Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom soknak találja a 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom soknak találja a 20 év korkülönbséget, túl lendülhet ezen valamikor?

Figyelt kérdés
Úgy fél éve vagyunk együtt, én nagyon szeretem és ő is engem,de ez a dolog valahogy mindig ott lebeg körülöttünk.Még a kapcsolatunk elején felvetődött a téma de én azt hittem már megbékélt vele, annál is inkább mivel tud rólam a családja a gyerekei, és úgy egy hónappal ezelőtt jelentette be otthon h válni akar.Evvel kapcsolatba a jelenlegi felesége irt is a párom lányának,amit én is láttam. Szóval vannak jelek hogy komolyan gondolja velem.De ez,hogy ennyire nem tud megbékélni avval h ennyi a korkülönbség félek.. Megbékélhet evvel bármikor is?
2017. nov. 22. 10:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Szerintem soha napján kiskedden.
2017. nov. 22. 10:05
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném. Ez már akkora hogy kibukik sokszor. Nem tudom melyikőtök hány éves de ha te mondjuk 20 ő meg 40 akkor még mindenre kapható 40-es milf leszel mire neki már fel se áll a cerka.
2017. nov. 22. 10:07
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor még nem gondoltok erre de majd mikor középkorú nőként egy nagypapa mellé kell lefeküdni majd eszedbe jut hogy lehet hogy kár volt.
2017. nov. 22. 10:08
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Persze, amikor járókerettel szalad utánad, túllendül majd:DDD

Belegondoltál az idősgondozásba esetleg vagy te éppen erre hajtasz magadból kifolyólag...

Ez csak pár évig mehet s ezt az idősebb fél tudja jól...

2017. nov. 22. 10:18
 5/20 A kérdező kommentje:
én 30 vagyok ő 50,de 38-40nel nem néz ki többnek
2017. nov. 22. 10:19
 6/20 anonim ***** válasza:
31%
Korod beliek meg sírnak hogy nincs menyecske :D
2017. nov. 22. 10:20
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Erőltessétek csak. Majd egy 10 év múlva bukik akkor csak ki. Egy jó vàlàs meg bírósàgra jàràs, làthatàsi perek, mert az kell a gyereknek.
2017. nov. 22. 10:31
 8/20 A kérdező kommentje:

közös gyereket nem szeretnenk.nekem van egy lányom.neki egy lánya,egy fia.

Anyukám szerint büszkének kéne lennie.és az is.csak fél h mi lesz 15-20ev múlva.és én egyre jobban félek h ez talán az ő szemében nagyobb gond mint másnak lenne

2017. nov. 22. 10:38
 9/20 anonim ***** válasza:
75%
Jogos aggodalom. 50 évesen gondozhatsz majd egy 70 éves embert.
2017. nov. 22. 10:44
 10/20 anonim ***** válasza:
53%

Én is talán ezért húzom meg a társkeresést 10-11 évnél minuszba a hölgyeknél. Én sem szeretnék a terhére lenni később egy nálam jóval fiatalabb hölgynek. Aztán a szerelem/szeretet úgy is egy laza tollvonással felülírhat mindent, ugye. :)

Nehéz kérdés persze, de a szíved dönt(sön). :)

2017. nov. 22. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!