Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A párom soknak találja a 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom soknak találja a 20 év korkülönbséget, túl lendülhet ezen valamikor?

Figyelt kérdés
Úgy fél éve vagyunk együtt, én nagyon szeretem és ő is engem,de ez a dolog valahogy mindig ott lebeg körülöttünk.Még a kapcsolatunk elején felvetődött a téma de én azt hittem már megbékélt vele, annál is inkább mivel tud rólam a családja a gyerekei, és úgy egy hónappal ezelőtt jelentette be otthon h válni akar.Evvel kapcsolatba a jelenlegi felesége irt is a párom lányának,amit én is láttam. Szóval vannak jelek hogy komolyan gondolja velem.De ez,hogy ennyire nem tud megbékélni avval h ennyi a korkülönbség félek.. Megbékélhet evvel bármikor is?
2017. nov. 22. 10:03
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Azt mondják h az egyik mindig jobban szeret.Nálunk lehet h én. Hónapokon keresztül írtam neki mert úgy volt h randizunk. Soha nem jött válasz.Aztan 3hónap remenytelen próbálkozás után elhivott randizni.
2017. nov. 22. 10:57
 12/20 anonim ***** válasza:
56%
Én annak vagyok a híve, hogy a férfi idősebb legyen a nőnél. Ezt most nem fejezem ki, de az is meggyőződésem, hogy kb. + 10 környékén van a max. Nálatok lehet, hogy a 20 sem lesz sok, de ahhoz nagyon nagy odaadással kell legyetek....
2017. nov. 22. 11:28
 13/20 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Ha soknak találja, minek jött össze veled? Mi ez a mártír szöveg, hogy jaj sok ez a 20 év, de azért továbbra is pazarolja az idődet :D Ha engem zavar, hogy valaki idősebb/fiatalabb, akkor nem jövök vele össze és kész.
2017. nov. 22. 12:45
 14/20 A kérdező kommentje:
Igen,mivel együtt vagyunk igy azt gondoltam én is h fél év alatt sikerült túljutni rajta mivel velem van.de mindig felüti a fejét.es akkor elkezdi győzködni magat h de ez ezért és ezért jó stb stb..
2017. nov. 22. 13:00
 15/20 A kérdező kommentje:
ma reggel mondta h milyen sok a munkája stb.mondta h ha előbb végezne tudna haza menni.tudom h a pihenes miatt mondja,mivel alig alszik 5-6orakat de ez engem teljesen padlóra vágott.azt hittem azt mondja h ha előbb végezne akkor velem tudna lenni..utana megprobalta kimagyarazni de nem igazan ment..nagyon megbantott vele :(
2017. nov. 22. 13:04
 16/20 anonim ***** válasza:

Bocs, de az utolsó kommented női hiszti. A "haza menni" általános értelmű kifejezés, annyi, hogy el akar szabadulni valaki valahonnan. Mindegy, hogy munka után a Petőfi utca kettőbe vagy a Rákóczi utca hatba megy... én is sokszor mondom, hogy jaj de mennék már haza, mikor munkában vagyok, pedig lehet h utána vásárolni megyek, postára, stb. Nőként mondom, hogy ne hisztizz ezen, felesleges.

Amúgy hónapokig fűztél egy házas és gyerekes embert, aki nem akart veled randizni, hogy mégiscsak találkozzatok?

Nice. Szerintem itt nem a korkülönbség a legfőbb probléma.

2017. nov. 22. 14:17
 17/20 A kérdező kommentje:
amiben most van az a masodik hazassaga.itt nincs kozos gyerek.es a valas mar tavaly is felmerult koztuk amikor en még a vilagon se voltam.ha en nem jovok akkor is elvalnak
2017. nov. 22. 14:27
 18/20 anonim ***** válasza:
Figyelj ên elhiszem hogy szereted stb de a korkülönbség akkor is éket fog verni a kapcsolatotokba .Annyi 30-40éves szingli pasi rohangal az utcán és nem csak 50 êves .Hagyd ezt a férfit add meg neki a lehetőséget hogy a korahoz illö nőt talàljon .
2017. nov. 22. 18:03
 19/20 A kérdező kommentje:

o azt mondta h nem tudja h mi lesz 15-20ev mulva de azt tudja h szeret es h velem kepzeli el at eletet.

amugy mennyivel lenne jobb egy 40es aki 60nak nez ki?

2017. nov. 22. 18:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Na és egy felszíneskedő megnyilvànulàs. Ez már vicc. Hagyd azt az embert màr végre békén.
2017. nov. 22. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!