Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire garancia arra hogy hosszútávú? Vagy ez nem ezen múlik?
Ha valaki megtesz valamit a párjáért amit amúgy nem tenne akkor ez tényleg igazi szerelem?Például ha a kedvesem eljön velem olyan programra , ahova amúgy nem menne magától vagy olyan helyekre is elmegy velem enni ahova maga nem jár. A főzésért sincs odáig , de ha én kérem , akkor megcsinálja , ha nem is mindent de legalábbis egyszerűbb kaját amiket tud.
Az ilyen dolgok mennyire vannak összefüggésben azzal hogy hosszútávú lehet-e egy kapcsolat?
Persze nem arról van szó , hogy mindenben én döntök , mert nem...csak felvetődött bennem ez a kérdés.
A főzésre visszatérve : van amit megcsinál magának is , de olyan ételre értettem amit magának kevésbé csinál meg.
Meg, egyébként nem bírja nyáron a nagy meleget, mégis buszozott meg villamosozott hogy velem még nyáron találkozzon és még járkált is velem a napon eleget...
Nekem ez az első kapcsolatom , így nincs viszonyítási alapom, ezért kérdezem : ez minden kapcsolatban így van ? utal ez arra hogy hosszútávú lesz vagy sem a dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!