Alcatel OT-995 Hard reset sem segit, hosszutavu kulfoldontartozkodasom miatt pedig a garancia sem johet szoba, mit tegyek?
valaki tudna nekem segiteni? OT 995om van, egy parszor mar meghalt rajta a rendszer, ekkor mindig nyomtam egy hard resetet..es "megjavult" de most...(2 nappal a legutobbi hard reset utan) kikapcsoltam, mondvan, hogy frissuljon egy picit...na es itt jott a gond,. Nem tudom visszakapcsolni. Betölti a feher hatteres alcatel OT feliratot, var ugy kb 5-10 mp-t rezzen egyet es ujrakezdi a fehet alapos alcatel feliroatpot.. es ez igy megy amig ki nem veszem az aksit.
Megyfigyeleseim: Az aku nincs lemerulve, ha kiveszem es varok vele majd ukra bekapcsolom..szinten semmi, hard reset nem segit.
Szoval valakinek valami epito jellegu otlet???
Nekem is ugyan ez a problémám!
Esetleg neked sikerült megoldanod?
Írj minnél hamarabb ha már működik mert,elvonási tüneteim vannak meg,kell tanulásra..
Köszönöm előre is! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!