Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők! Életetek férfija a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Életetek férfija a párotok most?

Figyelt kérdés
2019. okt. 3. 12:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
26%
Nem. Én 17 voltam, ő 21 mikor összejöttünk. Ennek már 7 éve. Sajnos amíg én már vágynék rá hogy együtt éljünk kettesbe, addig ő azt akarja hogy az anyjáékkal lakjunk együtt. Ez most is így van és nem is akar ezen változtatni. Megrekedtünk már nagyon rég, semmi fejlődés évek óta. Annyi hogy tőlünk átköltöztünk ide ( amit utálok de reménykedtem hogy majd rá jön idővel, és vágyni fog a közös életünkre kettesbe. Bár az anyja az egész életét megnyomorította, miatta nem ment továbbtanulni mert dolgoznia kellett, most is ő tartja el és fizet mindent... arról a nőről pedig nem nyilatkoznék inkább. ) . Rohadt nehéz mert már egy ideje látom hogy ez nem vezet sehova. :(
2019. okt. 3. 13:54
 12/19 anonim ***** válasza:
27%

HM. Nagyon nagy szerelem volt, évek teltek el. Volt benne minden. Külön utak is. Mégis mindig visszakerülünk egymáshoz.

Kibírhatatlan egy ember ( költői túlzással ,de nehéz természet az biztos :) ) , mégis vele a legjobb. Vele minden más ,mint bárki massal. Teljesen önmagam vagyok.

2019. okt. 3. 14:58
 13/19 anonim ***** válasza:
68%
Igen😍
2019. okt. 3. 17:46
 14/19 anonim ***** válasza:
68%
Igeeen! :)))
2019. okt. 3. 20:54
 15/19 anonim ***** válasza:
68%
Igen, a férjem életem férfija.
2019. okt. 4. 10:51
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes! Mégis mitől ő az egyetlenegy ebben az univerzumban? Nekem is volt olyan szerelmem, aki nélkül nem is tudtam elképzelni az életem, és idővel rájöttem, hogy mindenki pótolható. Mindenki tele van hibával és gyengeséggel. Aki az életed férfija, rengeteg helyen elbukna, vagy gyenge lenne. Akkor mégis mitől ő az Atyaúristen? Láttam én már megszégyenülni férfiakat a feleségük előtt, láttam én már bénázni férjeket a forgalomban, vagy a munkájukban. Akkor mégis miért ők a mindenség közepe?

Tényleg csak kérdezem? Miért nem lehet az embereket a helyén kezelni? Miért kell túlképzelni? A férjed, vannak hibái, ő is csak egy ember és ennyi. Pótolható, nem különleges, semmi extra. Az extra kb. ha olimpiai bajnok, vagy egy multi vezérigazgatója. Gondolom a férjetek nem ilyen.

2019. okt. 4. 12:02
 17/19 Fruzs33 ***** válasza:
100%

Igen.

Nem azért mert tökéletes,minden embernek vannak hibái.Nekünk is.Elfogadtuk egymást ahogy vagyunk.

2019. okt. 4. 16:41
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 16-os!

Lehet, hogy nem tökéletes, vannak hibái igen. Számodra lehet egy tök átlagos ember. Számomra mégis a hibái, a hülyeségei teszik olyanná amilyenné, számomra ő különleges. Megláttam benne azt, amit lehetséges rajtam kívül senki sem lát, ezért lett ő a férjem. Nem pótolja senki, mert ő az egyetlen aki azt tudja nyújtani számomra, amire szükségem van. Az ő karjaiban érzem magam, a világon a legjobb helyen. És ezen nem változtat az, hogy vannak baklövései. Nem azért szeretem mert hibátlan, hibátlan ember nincs. De ha meg találod a másik feled, nem fog érdekelni, hogy nem tökéletes. Te sem vagy az, de két tökéletlen ember, akik passzolnak, alkothatnak tökéletes párt.

2019. okt. 5. 09:34
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Pont az apró emberi hibái teszik őt tökéletessé. És nem senki sem pótolható. Mind a közel 8 milliárd ember egy egyéniség. Ha hiszed, ha nem.

2019. okt. 5. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!