Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben más az életetek, amikor van párotok, mint amikor
nincsen?
Nem tudom, 4 éve volt utoljára barátnőm. Akkor még egyetemista voltam, ma már dolgozom. Szóval nincs összehasonlítási alapom.
2019. szept. 4. 14:49
Az élet alapból unalmas. Akkor is unalmas, de jó érzés, hogy számítasz valakinek, aki neked is számít. Egy ideig azt hiszed ez lesz az ami boldogabbá tesz "és ezt már tőlem senki nem veheti el".
Aztán persze dehogynem.
Az élet minősíthetetlenül rideg és kegyetlen.
2019. szept. 4. 14:51
Amikor van párom nincs pénzem, mert a nő mindig elkölti.
Amikor nincs párom még úgy is marad egy csomó pénzem, hogy szétqrvázom az agyam. Jó, mellette soha nem piázok, nem dohányzok, nem drogozok, nem kaszinózok. De basszus, 4 év alatt 12 milliót tettem félre, közben szinte minden hétvégén 80-100E-t dobtam ki prostikra (ez 3-4 lány meglátogatását jelentette).
2019. szept. 4. 15:04
4 év alatt 12. Seems legit, vagy már a magyar parlament kiválóságai is ide járnak?
2019. szept. 4. 15:06
Úgy érzem van valaki akinek fontos vagyok.
2019. szept. 4. 15:07
Én sokkal jobban odafigyelek magamra amikor van párom, illetve motiváltabb vagyok azt vettem észre. Jobban kijövök a családommal, mert nem vagyok állandóan búvalb-ott. Picit mindenhez pozitívabban állok hozzá.
2019. szept. 4. 15:29
Ha van párom, sajnos a vele töltött időt az edzesből veszem el.
2019. szept. 4. 16:02
Ha nincs akkor több időm és több pénzem marad. Ha van akkor havi 1-2 találkozóval lesz több az életem, és azzal hogy kevesebb lesz a pénzem :D
19L
2019. szept. 4. 16:03
Ha van párom (és jó a kapcsolat), akkor kiegyensúlyozottabb, boldogabb vagyok. Tisztább a lakas, jóval többet főzök és ha nem egy antiszoc emberrel sikerül összeállnom, akkor a program is több.
2020. márc. 26. 09:37
Amikor van, több energiám megy el. Nekem alapból nincs sok, még a mindennapos tevékenységekre sem elég. Emiatt ha nincs senkim, akkor csomó mindent hanyagolok, hogy ne érezzem magam annyira kifacsartnak. Úgyhogy igazából azt mondanám, hogy nekem jobb egyedül. Csak az intimitás hiányzik, és azt egy sima "összejárunk szexelni" jellegű dologban nem igazán kapom meg. Patthelyzet. Nem tudom, mi a megoldás. Valószínűleg megtanulni együttélni ezzel a hiánnyal békésen, harmonikusan, csak az nekem (még) nem megy.
2020. márc. 26. 10:00
Kapcsolódó kérdések: