Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Mit szólnátok hozzá, ha életetek szerelme, a párotok erre kérne?
Szal nagyon szerelmesek vagytok és bevallja hogy arra izgul, ha megcsaljátok.
Nyilván szeretné, ha meg is történne.
"Életem szerelme" nem kérne erre, mert csak olyan ember lehet "életem szerelme" akivel hasonlít az értékrendünk, meg eleve az elképzelésünk egy jó párkapcsolatról.
Egyébként szakítanék, és keresnék olyat, aki monogám kapcsolatra vágyik.
(nyilván előbb rákérdeznék, hogy ugye csak viccelt.)
Ha szerelmes vagyok akkor nem tudom megcsalni a párom, mégha arra kérne hogy csináljam, akkor sem. Nem fér bele egyszerűen az értékrendembe még csak flört szintjén se, hogy másokkal kikezdjek, ha van rá engedély, ha nincs. Olyankor megszűnik körülöttem más férfi és csak ő van. Ha nem így lenne, akkor nem lennék vele.
Ez értékrendbeli különbség, szerelem ide vagy oda, ez egy olyan ellentét amivel kapcsolaton belül nem tudnék megbarátkozni. Nem azért szakítanék mert nem szeretem, hanem azért mert egymás igényeit nem tudjuk kielégíteni.
Van a környezetemben ilyen házaspár.kb.10 éve együtt vannak van két gyerek is.A nő időnként félremegy a párja tudtával, sőt ha egy ideig nincs senki akkor a férj mondja, hogy keressen valakit.
Nekem ez így nem hiszem hogy beleférne de nekik így jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!