Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha a volt páromról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a volt páromról nem tudok le mondani?

Figyelt kérdés

Nem vagyok az a túl ismerkedős vicces társasági ember. Ez annyit tesz hogy zárkozott vagyok és nem tudok másnak megnyilni. Ez miatt barátnőm se volt sok ideig.Viszont volt egy lány az életemben,2évig együtt is éltünk,viszont ő kiszerett belőlem." Sajnos a paprikáskrumpli se az igazi vissza melegitve" tehát rá jöttem hogy ell kell felednem őt lehetőleg minnél hamarabb mert csak magam teszem tönkre és boldog se leszek mert ott a hiánya! Tehát a kérdés igazából az lenne hogy hogyan tudnám elengedni azt a személyt az életemből akiben biztam és "sajnos" hihetetlenül bele szeretem!

Szóval hogyan is csináljam ezt ? Mi a menete ?

2019. szept. 28. 15:57
 1/3 anonim ***** válasza:
24%
Írd egybe! Elmondani!
2019. szept. 28. 16:22
 2/3 anonim ***** válasza:
51%
Lemondani!
2019. szept. 28. 16:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Keress pszichológust, vagy valaki párkapcsolati szakértőt, aki segít az elengedés folyamatában.
2019. szept. 29. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!