Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha őszintén szeretitek egymást egy kapcsolatban, akkor le lehet mondani egymásról külső okok miatt?
A barátom külföldön tanult, ahol megismert egy helyi lányt. Össze akart vele jönni, de a szüleinek nem tetszett az ötlet, úgyhogy barátok maradtak. Utána itt Magyarországon megismert engem, de néha még beszélnek, és ilyenkor tesz mondjuk a fotóira 1-2 olyan megjegyzést, amitől én egy kicsit ideges leszek.
Egyik haverunk barátnőjét szintén tiltani próbálják tőle a szülei, ezért akart már vele szakítani, de végül megbeszélték, hogy inkább tovább harcolnak.
Tehát félelemből mondjuk lehetséges, de így nem feltétlenül születik valós megoldás a problémára következmények nélkül. Meg hát náluk az a kérdés is felmerül, hogy ha már a tizedik ember sem tetszene a szüleiknek, akit bemutatnak nekik, akkor inkább párkapcsolat nélkül élik le az egész életüket csak emiatt?
Az apám, mint "külső ok" el se jött az esküvőmre.
De már rég elválunk, azóta kétszer is összejöttem olyan nővel, ahol bizony elég erős külső okok miatt nem vállalta igazán a dolgot.
Szóval önállóság, felnőttség kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!