Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek újra lángra lobbanhat a szerelem évek múltán a felek között, ha pár évig szüneteltették a kapcsolatukat? Tudnátok ilyen eseteket nekem mondani?
Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, hogy az egyik fél szakított 3 hónap után, és tegyük fel hogy pár év után , mikor már megkomolyodott a férfi, hogy újból kapcsolatba kezdjenek a lánnyal? nagyon szeretném , ha egyszer újra összejönnénk, mert volt már több kapcsolatom, de ilyent még senki iránt nem éreztem. Volt már 2,5 éves kapcsolatom is, de ez a 3 hónap több nyomott hagyott bennem mint a 2,5 éves kapcsolatom. Nagyon heves szerelemnek indult mint a kettőnk részéről. Szerintem nagyon elhamarkodottan szakított, és nem gondolta végig. Azt mondta, hogy nagyon jó lány vagyok és hogy minden legjobbat érdemlek. 2 hónapja történt és azóta írt 2x is, de én eléggé ellenséges voltam vele, azért mert fájt amit csinált velem. A belső megérzésem azt súgja, hogy még megfogja bánni. Bár, ha az eszemre hallgatom, soha nem békülnék ki vele, mert nem tudnék már bízni benne, lehet még évek múltán sem.2019. ápr. 7. 13:04
1/3 anonim válasza:
Bármi lehet, de konkrét esetben a 3 hónap semmi. Ott inkább a vonzalom miatt van az elején az a lángolás, nem azért, mert elmélyült érzelmek vannak és szerelem. Ezt szeretik keverni. Neked többet jelentett, neki valószínűleg nem. Lépj tovább.
2/3 anonim válasza:
Az, hogy jobbat érdemelsz, férfi nyelven azt jelenti, hogy nem vagy neki elég jó. Rátelepedtél, sok volt neki a szerelmed és ő nem tudja viszonozni. Részedről volt ez lángoló szerelem, ő kötetlen kalandot akart fergeteges szexxel. Az elköteleződés nem akaródzik neki, annyira azért nem fogtad meg, ezért visszatért az izgalmas vadászmezőkre.
3/3 anonim válasza:
Ahogy előttem nagyon jól leírták, ez a kapcsolat elsősorban a vágyról, testiségről, szenvedélyről szólt az ő részéről. Aztán amikor érezte, hogy te túl komolyan veszed, elmenekült valami mondva csinált indokkal. Te szerelmes vagy, ezért nyilván reménykedsz, de felesleges. Hagyd menni, és magaddal törődj! Ez a legokosabb döntés.Tudom,mert átéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!