Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Felek hogy beleszeretek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felek hogy beleszeretek egy hazas ferfiba, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem akartam ezt, egyutt dolgozunk, nagyon joban lettunk, minden nap beszelunk, mely dolgokat oszt meg velem. Nem en kezdtem, o jott hozzam eloszor es azota is mindig. Rossz a hazassaga, a felesege el akarja hagyni, o is a munkatarsunk. Nem fogom neki elmondani, nem fogom tovabb rontani a kapcsolatukat. Viszont nem tudom elkerulni se, muszaj beszelnunk minden nap a munka miatt. Undoritonak erzem magam emiatt de kozben meg azon kapom magam hogy abrandozok rola
2019. szept. 15. 23:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mi a kérdés?

Elmondod a kollégának, hogy legyen szíves mást terhelni a magánéleti gondjaival, mert te éppen dolgozol. Neki is ezt javaslod.

Nem gáz, ha besértődik. Legalább leszáll rólad.

Az ilyen haverkodást meg felejtsd el, semmi értelme, csak belezúgsz teljesen. Aztán azon kapod magad, hogy karácsonykor telebőgöd a párnádat, mert a családjával tölti, és nem veled, titokban.

Kerüld, amennyire lehet, és inkább tudatosan nyiss más, hozzád illő férfi felé.

2019. szept. 16. 09:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell tanulni nemet mondani és az ilyen pasikat elküldeni a francba. Nem is szabad közel engedned magadhoz és nem is szabad megengedned, hogy neked panaszkodjon. Mindenki veszekszik otthon, ez normális egy kapcsolatban. Aki azt mondja, hogy nem veszekedik, az magának is hazudik, maximum a szönyeg alá söprik a szemetet.

Fiatalabb koromban próbáltak ilyen szar alakok a közelembe férkőzni, de én soha nem lennék senkinek a szeretője, és mindig tudtam hol a helyem. El is zavartam az ilyeneket, sőt volt akit megfenyegedtem, hogyha továbbra sem hagy békén, felhívom a feleségét (ugyanis az egyiknek ismertem a feleségét). És mit adott Isten, abbahagyta a "zaklatást", mert ez nekem az volt, hogy olyanokat mondogatott, hogy a feleségével külön alszanak, évek óta rossz a házasságuk, el fognak válni, elvinne ide-oda.

Ezt csak azért mondom, mert ha valakinek van valamennyi önbecsülése, és tudja hol a helye, és nem akar senkinek a helyébe lépni, hanem olyan pasit keres akinek ő lehet az elsőszámú és egyetlen szerelme akkor 1-2 év múlva nem kap idegrohamot, hogy a szemét hazug féreg inkább mégis a feleségét és a családját választotta. Mert az lesz a sorsod. 80-90%-ban a nős pasi nem válik.

Aki válni akar, az nem sunyi módon hazudozik a házasságáról, hanem elválik és csak utána kezd bele új kapcsolatba.

De ha te továbbra is hitegetni akarod magad, hogy sz.r a házasságuk és te lehetnél a feleség helyében akkor kösd fel a gatyád, mert szívni fogsz.

2019. szept. 16. 10:50
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Elég egyöntetűek a válaszok, talán nem véletlenül. Szépeket mondani bárki tud.

Remélem, azért te okosabb leszel, mint egy átlagos nő, aki éhezik a szeretetre!...

2019. szept. 16. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!