Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha beleszerettem tőlem 20 évvel idősebb férfiba?
Valószínű, kettőtök közül ő volt józanabb ebben a helyzetben. Ha nem akarja borítani a kapcsolatát, akkor nem jelentkezik többé.
Keress független srácot!
Felejtsd el.
Kiderült s ő nem téged választott, lehet a munkahely váltásba is szerepet játszottál.
Én nagyon bírnék egy ilyen kapcsolatot.. 40F
Én már jártam hasonló cipőben... beleszerettem egy 20 évvel idősebb férfibe, aki házas volt.
Nem történt semmi, egyértelműen a házasságához tért vissza.
Rengeteg szenvedéstől és keserűségtől óvod meg magad, ha minél hamarabb elfelejted azt a férfit.
Hidd el, tudom miről beszélek...
Van menyasszonya. Eddig olvastam, meg meg elkaptam egy pillanatra, hogy a menyasszonya feltekeny lett.
Ha nem akarsz egy utolso szemetlada lenni akkor hagyd ezt a ferfit. Ezen mi olyan bonyolult kiscsillag? Te nem szerelmes vagy, fogalmad sincs rola ennyi idosen ennyi esszely te csak belezugtal. Ez a ket erzes nem ugyanaz. Kezdesz felnoni es a kisfiuk helyett az erett ferfiak mozgatnak meg, mukodik benned a biologia, ez tok oke, de foglalt ferfire hajtani? Nem szegyelled magad?
Mondjuk a ferfi is meger egy miset. A menyasszonya hata mogott jatszik egy kamasz labilis lelkivilagaval.
Menyasszonya van, és annyit mondott, majd elmúlik .
Vele már én pl nem tudnék adott esetben családot tervezni, meg jövőt elképzelni,megtervezgetni együtt. Szóval én lemondanék róla. De még énszerintem úgyis lemondanék, hogyha pl nem szerepelne a terveim között családalapítás. 20 év az nekem már picit sok lenne.
Tőlem lehet 40 évvel is idősebb de tanuljátok meg már, hogy az helyesen nálam idősebb.
Egyébként addig amíg nem házas nyugodtan hajts rá. Csak ha házas azt tartsd tiszteletben.
Ennél jobban hova akarod megalázni saját magad? Elmondtad neki, hogy mit érzel, mire ő közölte, hogy majd elmúlik.
Azt nem állítom, hogy emberileg nem kedvel, de világosan elmondta, hogy nem akar tőled semmit.
Hagyd békén és ne gerjeszd közte és a menyasszonya között a feszültséget!
Szerintem jó döntést hozott. Egyértelműen nem akarja a párkapcsolatát kockáztatni miattad. Mivel a mellékelt ábra azt mutatja, hogy nem tudod a helyén kezelni a kapcsolatotokat, így az a tisztességes, ha nem húzza az agyad a barátságával se.
És nem az a baj, hogy 20 évvel idősebb, hanem hogy párkapcsolata van. Fordított esetben te sem örülnél neki, ha valaki megpróbálná elszedni a párod.
Másrészt ez a hajó már nagyon régen elment. És (ne legyen igazam, de) simán belefuthatsz még ilyenbe. Szóval tipp, nyilván nem mindig működik, de az ilyen szitukat úgy is lehet kezelni, hogy tiszteletben tartod a döntését, örülsz, hogy boldog és hálás vagy a családjának, hogy szeretik, vigyáznak rá. Sokkal könnyebb így elengedni, mint ki tudja meddig szívdöglődni, hogy brühühü, nem lehet az enyém </3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!