Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Felek hogy beleszeretek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felek hogy beleszeretek egy hazas ferfiba, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem akartam ezt, egyutt dolgozunk, nagyon joban lettunk, minden nap beszelunk, mely dolgokat oszt meg velem. Nem en kezdtem, o jott hozzam eloszor es azota is mindig. Rossz a hazassaga, a felesege el akarja hagyni, o is a munkatarsunk. Nem fogom neki elmondani, nem fogom tovabb rontani a kapcsolatukat. Viszont nem tudom elkerulni se, muszaj beszelnunk minden nap a munka miatt. Undoritonak erzem magam emiatt de kozben meg azon kapom magam hogy abrandozok rola
2019. szept. 15. 23:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Milyen mély dolgokat oszt meg veled?
2019. szept. 15. 23:22
 2/13 Rockarc ***** válasza:
100%

Leallithatod. Mondd neki azt, hogy zavar teged ez, es informalis kapcsolatot szeretnel koztetek. Amugy meg tipikus fiatal csaj felszedo duma ez a rossz a hazassagom. Gondolod, hogy fiatal noknek panaszkodik errol? Fenet! Fel akar szedni. Amugy szerintem eleg szanalmas az ilyen ember. Valjon el, vagy ne picsogjon.

43F

2019. szept. 15. 23:27
 3/13 A kérdező kommentje:
Gyerekkorarol, edesanyjaval es felesegevel valo kapcsolatarol, anyagi dolgokrol.. mindenfele temaban megoszt bizalmas dolgokat. Nem hinnem hogy ez fiatal lany felszedos duma lenne. A felesegevel egyidos vagyok. Es azt mondta o nem hagyna el sose, de a tudja hogy a lany el fogja hagyni csak ido kerdese
2019. szept. 15. 23:34
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondják az ember attól ember, h vannak tudatos gondolatai.

- Rossz a házassága, blabla... Kit érdekel, oldja meg nem?

- Nem tudod elkerülni? Kifogás, mert elhitted az előző pontot.

Egy kérdést tegyél fel magadnak, mi van ha nem igaz?

Ha tisztán akarod az embert, akkor üres lappal, tisztán kapd meg. Ha nincs feleség, nincs baj, nincs megtévesztés, nincs fájdalom. De te tudod...

2019. szept. 15. 23:34
 5/13 A kérdező kommentje:
#4 epp azt irtam a kerdesben hogy nem akarok erzeseket se iranta. Plane nem akarok egy hazassagot szetbarmolni. De egyszeruen nem tudom hogy tudnam elkerulni
2019. szept. 15. 23:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondja nem fog elhagyni sose, - gondolom a feleségével is így gondolta egyszer most meg nálad próbálkozik.

A feleség nem biztos, hogy el fogja hagyni, xar a házasság, - szoktak ilyeneket mondani, hogy levegyék a bűntudatot rólad, és majd beállsz szeretőnek. Majd akkor lépjetek a tettek mezejére, ha be tud mutatni neked egy tárgyalási idézést vagy a válasi kereset beadását minimum. Addig ne vedd komolyan.

2019. szept. 15. 23:45
 7/13 Fruzs33 ***** válasza:
85%
Mindegyik ezzel a dumával jön,hogy elhidegült a nejétől.
2019. szept. 16. 00:03
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen mert feltehetőleg így is van, csak válni nem szeret senki. Mert a megszokás nagy úr. Ráadásul vannak akiknél nincs olyan nagy zűr a nejével mint ahogy mondja, csak egyszerűen új nőre vágyik, izgalomra, forró vágyra ismét. Nem ritkán nem egyezik a habitusuk és ez a probléma oka. Ez a pont a legtöbb házasságban bekövetkezik sajnos.

Csak ne hagyd, hogy játékszernek használjon a meglévő neje mellett, mert később bánnád nagyon, ha most beleugrasz a szerető szerepbe könnyen lehet, hogy te lennél a katalizátor, mert a férj kiegyensúlyozottabb lenne ami a kapcsolatukat is támogatja. Ráadásul ha már megkapott minek válna el igaz?

2019. szept. 16. 00:45
 9/13 A kérdező kommentje:

Kicsit alpariak vagytok... Szo se volt rola hogy szeretokke valnank, soha nem mennek bele ilyenbe. Mondom hogy ismerem a feleseget is, a sajat szememmel is latom hogy igaz hogy allandoan veszekednek.

En nem leszek a harmadik fel, a k**rva, csak azt kivanom barcsak en ismertem volna meg elobb

2019. szept. 16. 08:19
 10/13 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező... látom dolgozik az öntudat.

Ha nem akarsz tőle semmit, akkor mire válaszoljunk?

HÁZAS tehát felesége van.

És mint MINDEN házas férfi MINDENT hazudik csak hogy megdughasson. Ennyi. Ez nem "alpári".

2019. szept. 16. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!