Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Házas nőként, házas férfiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas nőként, házas férfiba szerettem bele. Miért van, hogy nem tudjuk befolyásolni az érzéseinket?

Figyelt kérdés

A szimpátia kölcsönös volt,de nem csaltam meg a férjem és nem is fogom.Igy három év után sem tudom azt a másikat el felejteni?

Hogy tudom ki törölni ezt a fájdalmat?

2019. máj. 5. 10:31
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Befolyásolni be lehet, de ez nem füttyszóra megy, nem úgy működik, mint valami engedelmes gépezet, aminek csak úgy mondasz valamit és teljesíti. Lehet kezelni az érzéseket a maguk módján, olyan tevékenységeket végezni, ami jó hatással van a lelkedre, a negatív hatású cselekményeket meg elkerülni.
2019. máj. 5. 10:37
 2/8 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Csatlakozom #1-eshez. Lehet befolyásolni érzelmeinket. Sőt, bizonyos tekintetben az is befolyás hatására történt meg, hogy beleszerettél a másikba. És a szerelmet is egy körülmény tartja életbe.

Ha megtanulod helyén kezelni a dolgokat, esetleg rendbe tenni magad körül mindent, akkor sokkal tudatosabb leszel érzelmek terén is.

2019. máj. 5. 11:02
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Válj el mielőbb
2019. máj. 5. 11:36
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
Akkor is befolyásoltad az érzelmeid mikor beleszerettél, hiszen tudatosan kerested a másik férfit. Helyedben arra keresnék választ miért szerettél bele, mi hiányzik a férjedből? Illetve ezt az időt miért töltöd másik férfival férjed helyett?
2019. máj. 5. 13:08
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem tudatosan kerestem a másik férfit,hisz semmit nem akartam tőle.Ezzel a férfival összesen kb 6 alkal9mmal találkoztam és a hat alkalommal kb 10 percet beszélgettünk.Egyáltalán nem a férjemtől vettem el időt a férfi javára.És mint m9ndtam nem csalom meg a párom..

Csak ez a szörnyű,hogy hidd el,nem akarod ezt az érzést és mégis gyötör

Nyilván ilyenkor könnyű ítélkezni

2019. máj. 5. 14:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Hosszabb kapcsolat, házasság alatt szerintem a legtöbb embernél előfordulnak fellángolások mások iránt.

Velem most hasonló van, bár nem ennyire durván.

Bár nem vagyok házas, az illető sem házas, de mindkettőnknek van párja, nekem már elég régen...és nem gondoltam volna, hogy ilyen történik majd velem. Volt, hogy több hétig csak egyfolytában rá gondoltam, vizslattam utána a neten, stb.

Az segített, hogy elképzeltem az opciókat. Teszem azt, kiderül én is bejövök neki (eléggé van rá esély), akkor ott hagynám érte a mostani társam? Tudnám-e élvezni hosszabb távon egy kapcsolatban a másik férfit, vagy csak az újdonság varázsa és a még be nem teljesült dolgok vonzanak? Lehet csak elhanyagolt a férjed és emiatt vonz ez az egész.

Nálam egyértelműen a barátom nyert, és bár még mindig érzem azt a megmagyarázhatatlan vonzalmat, visszafogom magam és próbálom elfelejteni a dolgot. Sajnos még fogok találkozni vele, egy helyre járunk oktatásra, továbbképzésre.

Férjed semmit sem sejt?

2019. máj. 5. 14:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem sejt semmit,nem is akarom ezzel őt bántani.Megbecsűlöm a férjemet
2019. máj. 5. 15:38
 8/8 anonim ***** válasza:

Én magamon tapasztaltam, hogy azért tudtam másba beleszeretni, mert itthon gondok voltak.

És igazából nem is a másikba voltam szerelmes, hanem abba, ami figyelmet nyújtott(project miatt töltöttünk sok időt együtt, és a spontán figyelmessége "elvarázsolt"). Amint ezt felismertem el is múlt a szerelem, és itthon kezdtem el tenni, hogy változzon a kiváltó ok.

2019. máj. 6. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!