Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek facebook bejegyzéssel lehet befolyásolni egy kapcsolatot?
Figyelt kérdés
A lényeg, hogy tetszik egy lány, aki ismerősöm facen. A lány foglalt, de úgy érzem, hogy nem működik a kapcsolat. És arra gondoltam, hogy különböző idézetekkel, kiírásokkal megpróbálok arra utalni, hogy ha nem jó a kapcsolat, akkor lépjen. Működne? Ti elszoktatok gondolkodni dolgokon ha láttok egy olyan kiírást, ami igaz rátok vagy jellemzi az életeteket?2017. aug. 18. 22:17
1/3 anonim válasza:
:D :D :D
A tinikategória lejjebb található. A felnőttek agyilag már érettek és nem viselkednek ilyen gyerekesen!
2/3 anonim válasza:
Igen.
A 14 éveseknél általában működni szokott. :3
21/L
3/3 anonim válasza:
Igen
Ne gondoljátok, hogy csak a tinik csinálják ezt....igen sok felnőtt is, amikor ilyen olyan idézetet posztol, tök egyértelmű, hogy egy bizonyos embernek szól, de mivel hasonló okok miatt nem mondhatja konkrétan az illetőnek, így tudatja vele. Egyébként...szerintem álltalában ezek betalálnak, úgy értem, hogy a címzett szokta tudni, hogy neki szól, anélkül hogy meg lenne nevezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!