Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem jelentettem semmit sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jelentettem semmit sem?

Figyelt kérdés
volt egy srác akivel tavaly találkoztam külföldön az utolsó hónapokban lett szorosabb a viszonyunk és én szerelmes is lettem belé. elég bizonytalan helyzete volt a jövőt illetően, hogy marad-e az adott országban vagy nem és nekem is haza kellett jönnöm. amint hazaértem még kaptam tőle egy üzenetet hogy reméli minden rendben ment az utazás során, de többet nem beszéltünk. azóta tudja, hogy most visszatértem és úgy hallottam ő is itt van. ez a 3.napom de nem keresett azóta sem.. 8 hónapja már hogy nem vagyunk egymás életében. azért nem keres, mert nem jelentettem semmit?
2019. aug. 20. 04:41
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ott abban a pillanatban akár jelenthettél is, de aztán másfeé fordult az életetek.

Hagyd, ez már nem lesz olyan, mint ott akkor.

(És persze, lehet, hogy tudta, hogy úgysincs közös jövő, így tényleg mondott bármit, mert úgysem számít)

2019. aug. 20. 04:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!