Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem tudok kiigazodni a férfiak viselkedésén. Ennyire benéztem volna a dolgokat és nem is jelentettem neki semmit?
Figyelt kérdés
Ha valaki úgy gondolja hogy ki tud igazodni a férfiakon és szívesen segítene akkor privátban leírnám a részleteket!2018. nov. 9. 16:34
1/12 anonim válasza:
Miért, ők ki tudnak igazodni rajtunk?
Egyik nemnek sincsen szemrevetnivalója a másikkal szemben.
2/12 anonim válasza:
Nem vagyok olyan elbizakodott, hogy kijelentsem, ismerem őket, de talán tudok segíteni külső véleménnyel.
3/12 anonim válasza:
Bezzeg azokat a férfiakat meg mindenki hülyének nézi aki meg szándákosan nem akar kapcsolatot.
Mer ez az ilyenek a nők / pasik....sírás rívás viták dolog nem hiányzik az életéből.
30 F
4/12 A kérdező kommentje:
Ahh pont a vitákat szerettem volna elkerülni de mindegy... Talán kicsit félreérthetően fogalmaztam, azért kérném ki mások véleményét mert nincs annyi tapasztalatom ezen a téren.
2018. nov. 9. 16:48
5/12 anonim válasza:
Egy bizonyos férfi vagy általában a férfiak viselkedésén?
6/12 A kérdező kommentje:
Hát most konkrétan egy férfi. Igaz rosszul fogalmaztam meg az egészet...
2018. nov. 9. 16:53
8/12 anonim válasza:
A férfiak logikusan gondolkodnak,és gyorsan,a nők meg kesze kuszán és tekervényesen,és elég lassú a felfogásuk.
9/12 anonim válasza:
Megfelelő ön- és emberismerettel ki tudsz igazodni. Ezen dolgozz!
10/12 anonim válasza:
Írj nyugodtan, más nyűgjére bajára mindig hamarabb megtalálom a megoldást, mint a sajátomra 😂
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!